El danès Anders Dahl aconsegueix el primer triomf a Can Alzina

  • Published in
Anders Dahl F77T9745El genet danès Anders Dahl muntant a Selten HW  va guanyar ahir a la tarda, de manera indiscutible amb una mitjana de 76.526% , la primera prova del CDI3* de Can Alzina i que corresponia a la Reprise San  Jorge i que va supossar el tret de sortida d’aquest concurs internacional. 
 
 
 La prova d'Anders Dahl va ser impecable.  Selten HW, el seu cavall Hannoverià va mostrar en tot moment una perfecta actitud, aconseguint a la finalització de la prova una mitjana de 76.526%. En segona posició , amb un 72.316% , va classificar-se Henriette Andersen , representant de la Gran Bretanya , que muntant a  Flavio , va realitzar una prova gairebé sense errors amb una especial atenció els detalls i on va mostrar un gran equilibri. En tercera posición va finalitzar el binomi holandès format per Remy Bastings, que amb Zecchino, va rebre una mitjana de 71.026%. 
 
 A la Reprise Clàssica I, que també estava oberta a la participació de genets extranjers, va tenir com a guanyadora a l’Holandesa, Joyce Lenaerts, que a lloms de Beuenvallei’s Authentic, va aconseguir el triomf amb un total de 71.000%. En segona posició de la Reprise, es va classificar l’amazona portuguesa, Maria Caetano, que muntant a Colorado, s’enduia la segona millor posició amb una puntuació de 68.341%, amb l’irlandès Roland Tong en tercera posició a lloms d’Ambience IV amb un total de 68.049%. 


Els concursos estan retransmesos en directe al web www.topiberian.com

 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI