La francesa Jessica Michel s’imposa a la Kür Gran Premi del Barcelona Dressage Tour de Can Alzina

  • Published in
  • Categoría: Doma clàssica

Jessica-Michell--RIWERA Kur-GP_DSC_8130La francesa Jessica Michel amb Riwera va ser la guanyadora de la Kür Gran Premi amb un 73,232% en el quart i definitiu dia del CDI3 * del Barcelona Spring Tour organitzat a Can Alzina.

Com dèiem a la prova gran del Barcelona Spring Tour, la Kür Gran Premi Trofeu Superwagen , la victòria va recaure en la francesa Jessica Michel muntant a Riwera amb un 73,232% . Va ser una prova amb moltíssima qualitat en tots els exercicis molt especialment en els suports tant al galop com al trot . Només hi va haver moments complicats en el passage on van aparèixer potser massa tensions . La segona posició va ser per l'amazona australiana establerta a Alemanya, Hayley Beresford amb Jaybee Alabaster amb un 72,929%, mentre que la tercera posició va ser per l'holandesa Wilma Wernsen amb Oklarett amb un resultat de 72,286% .El millor català d’aquesta prova va ser Lauro Aguiló, que a lloms d’ @Ferro C, va quedar classificat en la sisena posición amb una mitjana de 72.018%, després de muntar una prova molt expressiva i harmònica on va destacar també la composició musical , la qual cosa li va valer per la millor nota artística. En vuitena posició va quedar Cristóbal Roldán Belmonte amb Diavolo II d' Laubry amb un 70,9295 i en el desè lloc va quedar Victor Álvarez amb ANCCE Curiós XXV JLE, amb un total de 69,696% .
A la Kür Intermèdia I, la victòria va ser per a l'holandès Remy Bastings amb Zecchino amb un 75,425%, després d’haver realitzat una prova molt consistent i expressiva tot i haver de fer front a una intensa pluja. En segona posició es va quedar el britànic Paul Friday amb un 73,65% muntant a Winston Bond, amb una prova amb molta harmonia entre genet i cavall . En tercera posició va quedar l'holandesa Joyce Lenaerts amb Show Boy i una mitjana de 72,1%. La part del trot va ser molt bona , en canvi a la part del galop haver alguns petits errors en les sortides de les piruetes i els canvis de peu . Molt a prop va quedar en quart lloc Annabelle Collins amb Alfa amb un 72,05% .


A la prova destinada a Joves Genets l'espanyola Cristina Torrent va guanyar la prova amb De Vic amb un 70,342% . De la seva prova va destacar la bona execució de la sèrie de canvis i els exercicis a dues pistes . En segona posició va quedar classificada Esther Brühe amb Quebec amb un 69,447%. En tercera posició trobem a la catalana, Dolors Moncayola que amb Zchufro C, amb un 66,211% .


El matí del diumenge també es va córrer la Intermèdia A, que va guanyar el català Jordi Domingo amb Hecom’s Ventoux amb un 69,029% . En segon lloc es va classificar Claudio Castell amb Alcaide amb un 68,800% . Molt bons van ser el piaffé i el passage del cavall , i els canvis de peu . En tercera posició va quedar classificada la britànica Kirsty Mepham amb Calderon, que van aconseguir un 66,371%.


En el Gran Premi U25, Erik Balash va tornar a escriure una victòria al seu nom amb Dorado 69 amb un 63,488% en el seu debut en aquesta categoria. La sueca Sanna Nilson amb Don Dorn va quedar en segona posició amb un 63,326% . En tercera posició va quedar Estafanía Rios amb Casparo amb un 60,302 %.

A la prova d’Infantils només van participar genets espanyols, sent el millor classificat, Joan Llargués amb Obvi F, amb un 70,747% . En segona posició va quedar Maria Comas amb Jockers - Golden Boy amb un 69,598% . La tercera posició va ser per Abril Serdà amb Actor VI amb un 65,287%.


Una altra prova dels més petits del concurs va ser la de Ponis , on la victòria va ser per Sofia Argelich amb Desparo amb un 71 , 068% . El segon lloc va ser per a Diego Martínez amb Picachu amb un 70,299% i el tercer per la italiana Alice Campanella amb Flamenco Star amb un total de 69,829%. Finalment, a la categoria de Juvenils, la guanyadora va ser la russa Ksenia Milyukova amb Saturday Night amb un 70,658% . Kevin Roegele va quedar classificat en segona posició amb Wieske amb un 69,693%, tancant el podi la danesa Signe Andersen amb A Larming Charm amb un 68,816% .

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI