Doble concurs de Doma Clàssica a Cubelles i Torredembarra

  • Published in

ainhoaamatLa Doma Clàssica tindrà un especial protagonisme aquest cap de setmana a Catalunya. A més del CDI4* de Can Alzina, es realitzaran un parell de concursos més de la disciplina de categoria Territorial 0* que tindran lloc a les localitats de Cubelles i Torredembarra.


El dissabte es celebrarà a les instal.lacions del C. H. Cubelles el primer CDT0*, que tindrà un total de sis proves oficials, i que correspondran a les Reprises AP Sense Galops, R. AP, R.1, R.2, R.3A i R.4. En aquesta ocasió, el jurat estarà format per Socorro Blas com a Presidenta del Jurat, amb Carlos Gracia com a Vocal i Meritxell Pontes, exercint de Delegada Federativa.

 

Per la seva part, el CDT0* de Torredembarra, que es realitzarà el diumenge dia 30 de març, també es celebraran el mateix número de proves oficials, i que tindrà les següents proves: Reprise AP Sense Galops, R. AP, R.1, R.2, R.3A i R.4. En aquest concurs, el President del Jurat recaurà en Carlos Gracia, Dominique Grillot exercirà de Vocal, mentre que la Delegada Federativa en aquesta ocasió serà Meritxell Agramunt.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI