El danès Anders Dahl amb Selten HW torna a guanyar la San Jorge del CDI 4 * de Can Alzina

  • Published in

anders dahl_dressage_tourEl genet danès Anders Dahl muntant a Selten HW ha tornat a guanyar, amb una mitjana de 75.526% , la Reprise San Jorge, que inaugurava el CDI 4* de Can Alzina, que s’està disputant des d’ahir en el centre barceloní. 

Aquesta Reprise, que ha tingut un gran èxit de participació amb la sortida a pista de trenta i dos binomis, ha suposat el tret de sortida del CDI4* del Barcelona Spring Tour. Per darrera del genet danès, es va classificar l’holandès, Hans Peter Minderhoud amb Zanardi amb una mitjana de 74.605%, tancant el podi, el britànic Henriette Andersen a lloms de Flavio, conqueria la tercera plaça amb un total de 71.289%. La millor actuació catalana en aquesta prova va ser per Beatriz Ferrer-Salat, que amb Du Pre, es quedava finalment amb un 70.684%.

L'altra prova disputada durant el dia d’ahir va ser la Reprise Clàssica 1 oberta també a la participació de genets estrangers. La guanyadora de la prova va ser Chloe Morris amb Lord Wallonia ( 70,085% ) . En Segona posició va quedar l'holandesa Joyce Lenearts Beukenvallei’s Bink amb una puntuació de 69,902% . En Tercera posició, trobem a la portuguesa Maria Caetano que a lloms de Coroado, obtenia una puntuació de 69,707%. En aquesta prova també va destacar el resultat obtingut per Juan Antonio Pérez, que va quedar sisè amb Catwalk amb un 67.122%.


El concurs contínua amb les proves de Poltres , Joves Genets , Intermèdia B , Juvenils i la primera part del gran Gran Premi .Precisament, en la categoria de Juvenils, cal destacar el resultat que ha obtingut el català, Kevin Roegele, segon a lloms de Wieske, amb una puntuació de 69.955%, només superat per la russa, Ksenia Millyukova, que amb Saturday Night aconseguia un total de 70.901%. 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI