Bones actuacions espanyoles al CDI4* Barcelona Dressage Tour

  • Published in

alsina-350x262Segon dia de proves en el CDI 4 * Barcelona Dressage Tour a Can Alzina i els genets espanyols han tingut molt bons resultats. Laura Reija ha fet doblet en la prova Intermèdia B per a menors de 25 anys , en guanyar el primer i el segon lloc amb els seus dos cavalls .

La victòria se l'ha endut amb el cavall amb el qual debutava en la categoria, el KWPN " Wobelisk " de 11 º anys , fill de " Obelisk " amb un mitjana de 68,889% . De la seva prova han destacat els moviments on cal cobrir més terreny , trots , galops i passos llargs. Al passage i Piaff encara li falta una major regularitat i confiança . En segon lloc ha quedat amb el Pura Raça Lusitano " Record"  aquesta vegada amb un 66,19% . Ha estat una prova sense errors però una mica menys relaxada que de costum . Després Laura Reija en tercera posició trobem a la jove amazona russa Elizaveta Orekhova amb el hannoveriano "Golden Choice DC " amb un 65,357% una jove alumna d'Edward Gal .

Al matí s'han corregut la prova de poltres . A la de sis anys JOIERIA WEYLER , Annabelle Collins amb el Danish warmblood " Dimacho BCN" ( Johnson x Saloniki ) torna a repetir la victòria de la setmana passada al CDI 3 * aquesta vegada amb un 78,200% . El segueix en segon lloc la russa Diana Al Shaer amb " Unazalee de Massa " ( Rubin Corts x Quaracas de la Font ) amb un 75,200% . En tercer lloc trobem a Maria Carnerero amb el PRE " Joier VG " amb un 73,400% .

 En la prova de cinc anys MONDEPRA el primer lloc ha estat per Judith Serdà amb el hannoveriano "Do Primus " (Don Primus x Welvita ) amb un 79,800% . El segon lloc ha estat per l'holandesa Wilma Wernsen amb el KWPN " Fantàstic " ( Ziesto x Atapeït ) i el segueix en tercera posició Beatriz Ferrer - Salat amb " Elegance " ( Negre "x Reina ) .

 Ahir també els menors han competit . A la Sant Jordi , dues amazones i les dues espanyoles van ocupar els primers llocs . També aquesta setmana es puja al primer lloc Cristina Torrent Moll amb " De Vic" ( Caagac x Espiga ) amb un 66.886% . Cristina va fer una prova correcta però no tan ben presentada com la setmana passada. En segona posició va quedar el PRE Floc VIII muntat per Daniela Sánchez Sánchez ( 66.491% ) . El cavall es va mostrar fresc i molt correcte . Un dels seus punts forts són els canvis de peu saltats i rectes . Genevieve Kirk amb  “Moosebends Ricardos " van ocupar el tercer lloc de la classificació .

 En la prova juvenils equips el primer lloc ha estat per a la russa Ksenia Milyukova amb  “Saturday Night " amb un 70,901% . Aquest cop el va seguir Kevin Roegele amb " Wieske " molt de prop amb un 69,955% , es va col · locar aquest binomi davant de Becky Edwards amb el lusità de 12 anys " Ufano II " ( 68,694% ) un cavall que al que Becky munta des de fa 2 anys , la jove entrena amb Carl Hester .

 Durant el matí , també s'ha corregut la Clàssica 2 patrocinada per la família Usandizaga , on la victòria ha estat una vegada més per l'amazona holandesa Joyce Lenaerts amb " Beukenvallei s Bink " . La seva prova ha estat fluïda , fàcil i la puntuació que ha obtingut d'un 70.980% no és d'estranyar . En segona posició trobem a l'espanyola Chloe Morris amb el fill de " Lord Loxley " , " Lord Wallonia " ( 70.294% ) en el qual té posades grans esperances , per ara solament els moviments laterals presenten alguns problemes . El genet irlandès Roland Tong amb " Ambience IV " ( Trento B x Radonja Star ) els trepitjava els talons i es va quedar just dins de la franja dels setanta : 1 70.147% .

A la tarda ha tingut lloc la primera part de la competició del Gran Premi que ha comptat amb la participació d'alguns dels genets d'elit del moment . Edward Gal i " Interfloor Next One " lideren provisionalment la classificació amb un 76 , 057% . La nostra amazona espanyola Beatriz Ferrer Salat va debutar amb el seu cavall " Sir Radjah " i una prova estupenda que va pujar a aquest prometedor binomi espanyol a la segona posició de la classificació provisional amb un 70,843% .

Aquesta ha estat la segona jornada del CEI 4 * del Barcelona Dressage Tour patrocinat per Banc Sabadell , Mango i Superwagen . Avui el concurs continua amb la segona part del Gran Premi a partir de les 16:37 , la Intermèdia I des de les 10:00 del matí , i les proves individuals d'Infantils , Ponies i Finals dels poltres .

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI