El Britànic Spencer Wilton conquereix el Gran Premi Especial de Can Alzina

  • Published in

bcn dressage_tour_edwardEl Gran Premi Especial va posar el punt i final a dues setmanes de frenètica activitat a Can Alzina, on s’han celebrat les proves corresponents el CDI3* i CDI4*. Aquesta darrera prova va tenir com a protagonista el britànic Spencer Wilton guanyador a lloms de Supernova II.


La jornada dominical va estar marcada per la intensa pluja i les males condicions climatològiques que va patir la província de Barcelona durant el dia d’ahir. Tot i aquesta circumstància, la resposta del públic va ser sensacional, amb una gran presencia d’aficionats durant tota la jornada. A primera hora del matí, es va posar en marxa el Gran Premi Especial, una prova amb majoria de binomis internacionals. El triomf en aquesta prova va recaure en el britànic Spencer Wilton, que muntant a Supernova II, va superar per només dues dècimes a el segon classificat. Wilton, va finalitzar la seva participació amb un mitjana de 70.938%, mentre que Carl Hester amb Dances with Wolves va finalitzar amb un total de 70.784%. El podi de la prova el va completar la catalana, Beatriz Ferrer-Salat, que a lloms de Sir Radjah va aconseguir un resultat final de 68.445%. El també català Víctor Álvarez va realitzar una gran prova, finalitzant en sisena posició amb una mitjana de de 66.499%, muntant a ANCCE Curioso XXV JLE.


Posteriorment es va celebrar la prova corresponent a Juvenils, on va destacar novament l’amazona rusa Ksenia Milyukova amb Saturday Night, que va conquerir la primera posició amb un mitjana de 71.875%, superant el seu compatriota, Timofey Rusakov que amb Zidane, obtenía un total de 70.250%, tancant el podi el català, Kevin Roegele, que amb Wieske finalitzava el seu concurs amb un resultat de 69.125%. A la prova de Joves Genets, únicament van participar genets espanyols, acabant en primera posició l’amazona balear, Cristina Torrent amb De Vic, amb una mitjana de 71.350%, seguit d’Antonio Laiz amb Levin 15 amb un total de 67.05%, tancant el podi, Olaia Aguilar amb Management amb un resultat de 65.025%.


A més de les proves del diumenge, el cap de setmana també va deixar-nos proves com la Kür Gran Premi. En aquesta competició, el millor genet va ser l’holandès, Edward Gal, que es va endur el triomf a lloms de Interfloor Next One, amb un rotund 79.231%. Per darrera de Gal, es classificava el també holandès, Hans Peter Minderhoud amb Glock’s Tango amb un 74.339%, tancant el podi, Carmen Naesgaard amb Ricardo, aconseguint una puntuació final de 73.839%. A molt poques dècimes del podi es va quedar Lauro Aguiló, que muntant a @Hierro, va finalitzar amb un resultat de 72.036%, a la quarta posició de la general.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI