Canvi dels nivells d’exigència per a concursos Internacionals de Doma durant el 2014

  • Published in

jose garcia_mena_dragao_F77T9878La RFHE ha donat a conèixer els nous criteris de mitjanes que s’hauran d’obtenir per poder participar en competicions internacionals de Doma Clàssica durant el 2014. Segons aquesta reglamentació:


Per poder competir internacionalment a Espanya, la inscripció haurà d’estar autoritzada per la Direcció Tècnica de la RFHE.

Per poder competir internacionalment fora d’Espanya, s’hauran d’obtenir les següents mitjanes:

Nivell Intermedia II/Gran Premi: 64% en Gran Premi amb un jutge A, en un CDN3*, en dues ocasions en els darrers dos anys.


Nivell San Jorge/Intermedia I: 64% en Intermedia I amb un jutge A, en un CDN3* en dues ocasions en els darrers dos anys i/o 66% en San Jorge.


Nivell Joves Genets: 65% a les Reprises Preliminar, Equips i Individual Joves Genets. En un CDN Menors amb un jutge A, en dues ocasions en els últims dos anys.


Nivell Juvenils: 65% a les Reprises Preliminar, Equips i Individual Juvenils. En un CDNA Menors amb un Jutge A, en dues ocasions en els últims dos anys.


En Ponis: Hauran d’obtenir el 65% de mitjana en dues ocasions en, CDN de Menors, en Reprises Individuals, Ponis Equips, amb un jutge A, en els últims dos anys.


Cavalls Joves de 5 anys: 75% a la Reprise Preliminar i Final de 5 anys, durant l’any en curs en un CDN3* amb un jutge A a Espanya.


Cavalls Joves de 6 anys: 75% a la Reprise Preliminar i Final de 6 anys, durant l’any en curs en un CDN3* amb un jutge A a Espanya.


Cavalls Joves de 7 a 9 anys: 64% a San Jorge amb un Jutge A, en un CDN3* en dues ocasions durant l’any en curs.


Cavalls Joves de 8 a 10 anys: 63% en Gran Premi amb un Jutge A, en un CDN3* en dues ocasions durant l’any en curs.

 

La Direcció Tècnica de la RFHE, com a criteris addicionals, analitzarà la trajectòria internacional dels binomis participants i podrà exigir mínimes addicionals quan aquesta trajectòria demostri puntuacions significativament inferiors a les mitjanes exigides.


La Direcció Tècnica podrà seleccionar un cavall per competir fora d’Espanya que no compleixi els requisits exposats anteriorment, però que per la D. Tècnica, en el seu parer, pot tenir la qualificació suficient.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI