Doble concurs de Doma Clàssica a Torredembarra i Sant Pere de Vilamajor

  • Published in

 

repriseAquest cap de setmana, tornarem a gaudir de noves competicions de Doma Clàssica, en aquesta ocasió de les categories CDT0* i CDT1* que es faran a les localitats de Torredembarra i Sant Pere de Vilamajor. 

En el Centre d’Equitació Torredembarra, es realitzarà durant la jornada del dissabte, el Concurs Territorial de categoria 0*, que tindrà un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A, Reprise 4 i Reprise AP Sense Galops. Aquest concurs serà jutjat per Dominique Grillot, com a Presidenta del Jurat, amb Nadine Thomas com a Vocal i Socorro Blas exercirà de Delegada Federativa.


El diumenge, els amants d’aquesta disciplina tenen la seva cita a Sant Pere de Vilamajor, a les instal.lacions del Centro Ecuestre Internacional. En aquesta competició,CDT1*, es realitzaran un total de vuit proves oficials. Les proves oficials correspondran a Poltres de 4, 5 i 6 anys, Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenil 0*, Juvenil i San Jorge. Juntament amb el CDT1*, tindrà lloc un CDTP corresponent a la Lliga Catalana de Ponis, que tindrà les següents proves oficials: Ponis A RFHE, Ponis B, Ponis C, Ponis D amb totes les seves subcategories: Criterium AP, C2 i D2. 

En aquesta ocasió, el jurat estarà conformat per Dominique Grillot, també com a Presidenta del Jurat, Marta Condeminas i Socorro Blas exerciran de Vocals i Meritxell Agramunt actuarà com a Delegada Federativa.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI