La RFHE dona a conèixer el llistat de binomis susceptibles de formar part dels equips nacionals de Doma Clàssica

  • Published in

 

jordidomingoTal i com està establert dins la Planificació Oficial 2014 per la disciplina de Doma Clàssica, i després del seguiment realitzat per la Direcció Tècnica de la RFHE, s’ha donat a conèixer el llistat de binomis susceptibles de formar part dels Equips Nacionals.

 

La RFHE ha dividit la selecció en dues categories: Menors i Adults. A la primera selecció, el llistat s’anirà actualitzant fins el dia 28 de maig, mentre que en Adults, el període finalitzarà el 10 de juny.

 

En Adults, els catalans seleccionats per la RFHE han estat:

Beatriz Ferrer-Salat amb Sir Radja, lauro Aguiló amb Hierro, Alexandra Barbançon amb Don Lorean, Morgan Barbançon amb Vitana i Heimliche Liebe  i Víctor Álvarez amb Curioso, en el Grup A. En el Grup B, la representació catalana estarà formada per Jordi Domingo amb Wonder i resten pendents d’avaluació en competició Morgan Barbançon amb Painted Black i Beatriz Ferrer-Salat amb Delgado.

 

En Menors, els catalans seleccionats per la RFHE han estat:

Kevin Roegele amb Wieske, Anna Comas amb Fuerstenau, Claudia Costas amb Rich Man, Laura Domingo i Mar Agüera amb Cantera Zapping, en categoria Junior. Roger Comas amb Fidergold i Elena Moncayola amb Wodine, resten pendents d’avaluació en competició. En categoria Joves Genets, han estat seleccionats, Maria Dolors Moncayola amb Zchufro C, Josep Bassols amb Dustin, Daniela Sánchez amb Copo VIII, Ana Roca amb Santa Fe, Olaia Aguilar amb Management i Judith Cantin amb Zidane. Finalment, en la categoria de PONI Internacional, han estat seleccionats, Sofia Argelich amb Desparo, Maria Comas amb Jockers-Golden Boy i Blanca Mellado amb CAVA Chap.  

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI