Prop d’una trentena de binomis participen en el CDT1* + CDTP del Centro Internacional Ecuestre

  • Published in

RAYSEGURAEl Centro Internacional Ecuestre de la localitat de Sant Pere de Vilamajor, va acollir el darrer cap de setmana un doble concurs de Doma Clàssica i que corresponia a un CDT1*+ CDTP que va reunir a prop d’una trentena de participants.  

 

En el concurs del CDT1*, es van realitzar un total de cinc proves oficials i que corresponien a Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenil 0* i Juvenil1*. A la primera prova, el millor conjunt va ser el format per Carla Bonastre amb Squeack amb un total de 62.467%. A la prova d’Alevins, la victòria va ser pe Carla Ugena amb Sunshine COMED que amb un total de 68.535%, conqueria la primera posició per davant d’Inka Bardají amb Blaklintens Blomma que amb un resultat final de 68.131% s’assegurava la segona posició, per davant de la seva germana, Lucia Bardají, que també competia amb Blakintens Blomma finalitzava la seva participació amb un total de 67.323%. En la categoria d’Infantils, el millor conjunt va ser Laia Perich amb CAVA Princesa, amb un total de 67.931%, seguida de Pol Escriu amb CAVA Caiusbonus.com (67.644%) i d’Àlex Segura amb Casanova Cartiers Urban (67.184%), segons i tercers respectivament. A la prova de Juvenils 0*, únicament es va registrar la sortida a pista de l’amazona, Judith Roman amb CAVA Senecio amb un resultat de 61.381%. A la categoria de Juvenils 41*, també es va registrar una única sortida a pista i va ser la protagonitza per Ray Segura a lloms de Dancing in the Dark amb qui va obtenir una puntuació de 69.189%.

 

En el CDTP, es van realitzar un total de quatre proves. A la corresponent a Ponis A, Carla Ugena va obtenir la primera posició muntant a CEHIA Bel.la Comed amb un resultat de 69.933%. A Ponis B, Laia Perich obtenia el triomf muntant a CAVA Princesa amb un total de 69.091%, seguida de Carla Ugena, que en aquesta ocasió seria segona a lloms de Sunshine COMED, amb una mitjana de 68.535%, tancant el podi de la prova el conjunt format per Inka Bardají amb Blaklintens Blomma amb un total de 68.131%. En Ponis C1, Maria Corona amb CAVA Nefydd Beaudgeste, seria la única sortida a pista finalitzant la Reprise amb un total de 62.471%. El concurs es va tancar amb la prova de Ponis D2, prova guanyada per Pol Escriu a lloms de CAVA Caiusbonus.com amb un resultat de 67.644% superava a Àlex Segura que amb Casanova Cartiers Urban va obtenir un total de 67.184%.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI