Destacada participació catalana en el CDI Arena Dressage a Segòvia

  • Published in

 


Victor Alvarez2La delegació catalana que va participar en el CDI Arena Dressage a Segòvia va obtenir uns bons resultats en aquest concurs de Doma Clàssica, obtenint diversos premis en diferents proves oficials, destacant els triomfs de Josep Bassols, Víctor Álvarez o Kevin Roegele.


El concurs que es va desenvolupar durant les jornades del divendres, dissabte i diumenge, va reunir a un gran nombre de binomis arribats de bona part de la geografia nacional. El primer dia de competició, dia 18 d’abril, els resultats catalans més destacats van ser la tercera posició de Lucas Elías amb Laredo 195 a la Reprise San Jorge, la victòria de Víctor Álvarez a lloms de Curioso XXV en el GP, la segona posició de Daniela Álvarez amb John Lennon, el triomf de Josep Bassols amb Dustin a la Reprise YR Equips, la segona posició a la categoria de Poltres de 5 anys de Etosha, muntat per Lauro Aguiló, la primera posició de Kevin Roegle a la Reprise J Equips, la tercera posició de l’amazona, Dolors Moncayola i Arroba Onix a la Reprise Clásica 1, tancant les proves del divendres els èxits de Júlia Álvarez, que aconseguiria la segona i la tercera posició a la Reprise Children muntant a Wiridee i Oxford.


A la jornada del dissabte, els catalans van poder pujar al podi en un total de cinc ocasions, amb un balanç de tres triomfs i dues segones posicions. A la Reprise YR, Josep Bassols amb Dustin, s’enduia la victòria, mentre que Daniela Álvarez amb Jhon Lennon i Kevin Roegele amb Wieske, feien el mateix a les proves corresponents a les Reprises Alevins Equips i Juvenils, respectivament. Els èxits catalans durant el dissabte es van tancar amb les segones posicions de Sofia Argelich amb Desparo a la Reprise Ponis i de Júlia Álvarez amb Wiridee a la Reprise Children Equips.


josepbassolsA les proves del diumenge, va destacar la tercera posició de Víctor Álvarez a la Kür GP muntant a Curioso XXV, el triomf de Josep Bassols amb Dustin a la Kür YR, la segona posició del binomi format per Júlia Álvarez amb Oxford a la Reprise Children, la primera posició de Kevin Roegele amb Wieske a la Kür Juniors i la segona posició de Daniela Álvarez amb Hohn Lennon a la Reprise Alevins Individuals.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI