El CAVA acull un triple concurs de Doma Clàssica, Ponis i Doma Paraeqüestre

  • Published in

cava acegi2Les instal.lacions del CAVA a Sant Martí Vell viuran un intens cap de setmana hípic amb la Doma com a protagonista gràcies el CDT1*, el CDTP corresponent a una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis i el concurs de Doma Paraeqüestre Nacional.

En el concurs Territorial, que en aquesta ocasió serà de categoria 1*, es realitzaran un total de 22 proves oficials, dividides entre les jornades del dissabte i del diumenge (dies 10 i 11 de maig). Els participants en el concurs territorial s’enfrontaran a proves de les categories corresponents a Poltres de 4, 5 i 6 anys, Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenils 0*, Juvenil, San Jorge, Intermedia I, Kür Juvenil, Kür Intermedia i Kür Joves Genets. Aquest concurs serà jutjat per Socorro Blas, com a Presidenta, amb Carlos Gracia, Dominique Grillot i Marta Condeminas com a Vocals i Leonor Brozgol com a Delegada Federativa.

L’altre concurs que es realitzarà correspondrà a una nova jornada de la Lliga Catalana de Ponis, que en aquesta ocasió únicament estarà dedicada a la Doma Clàssica. Aquesta nova jornada de la Lliga tindrà un total de set proves oficials que correspondran a les categories de Ponis A, Ponis B, Ponis C, Ponis C2, Ponis D, Ponis D2 i Ponis AP Criterium. Aquest concurs serà jutjat per Socorro Blas com a Presidenta del Jurat, amb Marta Condeminas com a Vocal i Leonor Brozgol com a Delegada Federativa.

Finalment, el cap de setmana el CAVA es completarà amb un concurs Nacional de Doma Paraeqüestre, que tindrà un total de cinc categories i que correspondran a Grau 1A, Grau 1B, Grau II, Grau III i Grau IV. El jurat d’aquesta concurs nacional estarà conformat per Socorro Blas com a Presidenta, Marta Condeminas i Dominique Grillot com a Vocals, Núria Garzón exercirà de Veterinaria i Leonor Brozgol actuarà com a Delegada Federativa. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI