El C.H. Pegasus celebra amb èxit el seu doble concurs de Doma Clàssica

  • Published in

CDT PegasusEl Club Hípic Pegasus va celebrar aquest passat diumenge dia 25 de maig, un doble concurs de Doma Clàssica, corresponents a les categories CDT0* i CDT1*, que va reunir a un total de 67 conjunts per participar en les diferents proves que conformaven aquest doble concurs.

 

La competició es va iniciar a les 09:00 hores amb la celebració de la Reprise AP sense Galops, que únicament va tenir la presència de l’amazona, Gisela Barastegui a lloms del cavall Zunny Boy V. Stal Heyro i que va aconseguir un total de 67.850%. Posteriorment es va celebrar la prova corresponent a la Reprise AP i que va tenir una gran participació. En aquesta prova, el millor resultat va ser l’ obtingut per Carla Cañadó amb Boszicht’s Kimmy amb un total de 71.350%, seguida de Marc Martínez amb Efeso C, amb un total de 69.700%, tancant el podi, Andrea Pérez amb Giovanni amb una mitjana de 69.650%. A la Reprise 1,també es va aplegar un gran número de participants. La victòria en aquesta prova va ser per Andrés Santodomingo amb Deep Remember amb un total de 68.15%, seguit en la segona posició per Aida Llaves amb Mike Tyson amb un resultat de 67.07%, tancant el podi, Laura Garriga amb Ney amb un total de 66.74%. A la Reprise 2,el millor binomi va ser el format per Marta Gauchola amb Afar II amb un resultat de 66.52%, seguit del genet, Joel Gordillo, que  a lloms de Negrito va obtenir la segona millor puntuació amb un resultat de 66.36%, tancant el podi, Jana Mahajova amb Badalada amb un resultat de 62.68%. A la Reprise 3A, el triomfador va ser Carlos Solanes amb Titus amb un total de 68.10%, seguida en la segona posició per Maria Casanovas amb Kaiser amb un total de 67.22%, tancant el podi el binomi format per  Josep Castells amb Especial VIII amb un resultat de 63.20%. El CDT0* es va completar amb la Reprise 4, una prova que va conquerir Belal M Yehia Shaker Atta muntant a Kuwait Larios amb un resultat de 63.14%, seguida en la classificació per Sophie Jungfleish amb Verdi amb un total de 60.35%, tancant el podi Ariadna Diez amb Lentisco XIII amb un total de 58.13%.

 

CDT Pegasus2Referent el CDT1*, es van realitzar un total de quatre proves oficials. A la Reprise Alevins Equips, el podi va estar format íntegrament per amazones. El triomf va recaure en Ainhoa Lozano amb Pampa (65.50%), seguit de Paula Villalvilla i Laura Garriga, totes dues amazones muntant a Ney, i aconseguint uns resultats de 64.75% i 64.65% respectivament. El domini femení va continuar també a la Reprise d’Infantils equips, on Julia Franch va aconseguir el triomf amb un total de 65.57%, seguida de Marta Gauchola amb Afaf II, en la segona posició amb un total de 64.37%, tancant el podi de la prova Queralt Moreno amb Pluja amb un total de 60.29%. A la Reprise Juvenils 0*, el millor conjunt va ser el format per Paula Hervás amb Kojack amb un resultat de 67.14%, seguida d’Elena Domingo amb Boomerang amb un total de 64.19%, mentre que la tercera posició va recaure en Sophie Jungfleih amb Verdi amb un resultat de 62.28%. Finalment, es va celebrar la Reprise Juvenils Equips, que va finalitzar amb triomf d’Ana Rosa Mañé amb Neblín VI amb un total de 62.53%, seguida d’Isabel Brugada amb Archiduque amb una mitjana de 62.07%, mentre que el podi el va completar Mar Reguero a lloms de Boomerang amb un total de 61.53%. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI