Can Alzina es prepara per acollir el Campionat d’Espanya de Doma Clàssica

  • Published in

annabelle collins_dimacho_F77T98331Del proper dia 5 al 8 de juny, Can Alzina, acollirà els Campionats d’Espanya de Doma Clàssica d’Adults, Menors i Paraeqüestre, una competició que reunirà els millors binomis estatals que lluitaran per aconseguir els títols de campions d’Espanya.

A més dels Campionats d’Espanya, aquest concurs és una cita obligatòria per aquells genets pre-seleccionats que desitgen assegurar-se una plaça a l’equip nacional que representarà a Espanya en els propers Jocs Eqüestres Mundials que es celebraran a Normandia. Entre els genets i amazones que participaran destaquen la presència ja confirmada d’esportistes del nivell de Beatriz Ferrer-Salat, José Antonio García Mena, José Daniel Martin Docks, Juan Antonio Jiménez, Carmen Naesgaard, Lauro Aguiló, José Maria Sánchez, les germanes Barbançon, Morgan i Alexandra, o Juan Matute Jr., entre molt d’altres. També cal destacar la presència de l’amazona, Holandesa, Emmelie Scholtens, campiona del món de Doma i que competirà a lloms del PRE, Genciano BCN, per intentar classificar-ho pel proper Campionat del Món a Verden.

 

En aquest Campionat d’Espanya, el Jurat estarà format per Paco Guerra, Juan Carlos Campos, Miki Jordà, Mariano Santos, Rosa García Mauriño, Maribel Alonso i Peter Holler. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI