Beatriz Ferrer-Salat guanya la primera prova del Criterium del Campionat d’Espanya de Doma

  • Published in
  • Categoría: Doma clàssica

beatriz-ferrer-salat-dupre1Els Campionats d’Espanya de Doma Clàssica i Doma Paraeqüestre, es van inaugurar ahir amb la celebració de la prova San Jorge del Criterium i que va tenir com a guanyadora a l’amazona catalana, Beatriz Ferrer-Salat.

Beatriz FS_con_polo_FCHL’amazona olímpica, que competia a lloms de Du Pre, va obtenir la victoria amb una mitjana de 71.447%, seguida de Sandra Peña, que amb Sabbatik Rubi, va finalitzar amb un total de 69.184%, mentre que la tercera posició va ser pel genet olímpic, Juan Antonio Jiménez, que amb Elevado va finalitzar el seu concurs amb un total de 68.974%. En aquest campionat, es realitza i com a gran novetat, les proves Màster, realitzant-se durant la primera jornada les corresponents a cavalls de 5 i 6 anys. A la prova preliminar de 5 anys, el triomf va ser per Jamaicano de Ymas III muntat per Juan Pablo Matute, amb un 80.800%, seguit de Quarter Back Junior, muntat per Alejandro Azores, amb un total de 79.800%, mentre que la tercera posició va ser per Genciano BCN muntat per l’amazona holandesa, Emmilie Scholtens.

 

A la prova corresponent a la Preliminar de 6 anys, el triomf va ser per Doctor de Encinasola, muntat per José Antonio Garcia Mena, amb un resultat de 85.200%; en segona posició, es va classificar Dragao Figueiras, també muntat per Garcia Mena, amb una mitjana de 77.400%, tancant el podi, Dark Jazz, muntat per José Raga, amb un 75.800%.

 

Durant el dia d’avui, el Campionat continuarà amb les primeres proves del Campionat Paraeqüestre així com la primera prova del Campionat Absolut. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI