El Club Hípic Castells reuneix a una quarantena de binomis a la III edició de la Copa Primavera

  • Published in

castells2Les instal.lacions del Club Hípic Castells, a la localitat tarragonina de Vinyols i els Arcs, van acollir la III Edició de la Copa Primavera de Doma Clàssica i que va reunir a prop d’una quarantena de binomis, que van competir en un total de cinc proves oficials.


Aquest concurs, que era de categoria CDT0*, es va iniciar a les 9 del matí, amb la primera sortida a pista de la Reprise AP, una prova que va tenir en l’amazona, Nerea Aparicio, a la seva guanyadora, ja que juntament amb Dolça, va aconseguir una puntruació de 68.75%, seguida de Marc Martínez que amb Efeso C va tancar el seu concurs amb un total de 68.30%, mentre que la tercera posició va ser per Helena Agustí i Efeso C amb una puntuació de 66.70%. A la Reprise 1, prova que es va iniciar a les 10:25 hores, va tenir com a guanyador el binomi format per Aida Llaves amb Mike Tyson, que amb una mitjana de 63.478%, va superar a la resta de participants d’aquesta prova. Aida Llaves, va estar escortada en el podi per les amazones Laura Garriga i Victoria Castillo. Garriga que muntava a Ney, va aconseguir una mitjana de 63.152%, mentre que Castillo, que competia amb Chicuelo, va tancar el seu concurs amb un total de 61.848%.


La Reprise 2, prova que es va iniciar coincidint amb el migdia, va ser conquerida pel genet Joel Gordillo, que a lloms de Negrito, va obtenir una mitjana de 64.196%, seguida de Marta Gauchola, que competint a lloms d’Afaf II, va aconseguir un total de 64.018%, tancant el podi el conjunt format per Queralt Moreno amb Pluja, amb un resultat de 63.036%. A la Reprise 3A, la millor actuació va ser l’executada per Maria Casanovas amb Kaiser amb un total de 65.900%, seguida d’Arlet Andreu que amb Ney, va obtenir un total de 62.700%, tancant el podi Josep Castells que amb Especial VIII va aconseguir un resultat de 62.300%. La Reprise 4, prova que va posar el punt i final a aquesta III Edició de la Copa Primavera, va ser per Sarah Guest, que amb Oliver de Altisse, va tancar el seu concurs amb una puntuació de 65.139%, seguida de Belal M. Yehia Shaker Atta amb Kuwait Larios, amb un total de 64.792%, tancant el podi, Ariadna Díez que amb Lentisco XIII va tancar el seu concurs amb un resultat de 61.250%.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI