Primeres medalles en el Campionat d’Espanya de Ponis

  • Published in

equipsponisdomaLa segona jornada del Campionat d’Espanya de Ponis que s’està celebrant a les instal.lacions del Centro Ecuestre de Castilla y León (CECYL) ha donat a la Delegació catalana les dues primeres medalles d’aquest campionat que han arribat a la única prova per equips que s’ha disputat de la disciplina de Doma Clàssica.


Com dèiem, els genets i amazones catalans van sumar les dues primeres medalles d’aquest campionat amb un balanç d’una medalla d’Or i una d’Argent. La primera victòria d’aquest campionat va ser per l’equip de la Federació Catalana format per Daniela Álvarez amb John Lennon, Lluc Fajula amb CAVA Zonneweide’s Hellios, Laia Perich amb Princesa i Carla Ugena amb COMED Sunshine. La medalla d’Argent va ser també per un equip català, en aquesta ocasió pel conjunt format per Lucia Bardají, Maria Bech amb Happy Feet i Inka Bardají amb Blakintens Blomma. Ambdós equips van tenir a Meritxell Agramunt com a Cap d’Equip.
Els dos equips catalans van estar escortats per l’equip de l’Associación de Cría de Caballos Pura Raza Asturcón, format per Marina Álvarez amb Bencorr de El Corru, Inés Antón amb Raxao, Juan Antuña amb Raxao i Paula Antuña amb Bencorr de El Corru.


Durant el matí d’aquest dimecres, continua el Campionat d’Espanya, avui amb les finals corresponents a la Doma Clàssica, a on els catalans tenen moltes possibilitats d’aconseguir més medalles en les diferents categories. A més de les finals de Doma Clàssica, avui també s’iniciarà el Cross corresponent a la disciplina de Concurs Complet d’Equitació.

Si voleu, podeu seguir en directe les evolucions d'aquest campionat en el següent enllaç:

TV Campionat d'Espanya

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI