Doble concurs de Doma Clàssica a Can Vila

  • Published in

CANVILALes instal.lacions de Can Vila, a la localitat barcelonina de Sant Esteve de Palautordera, acolliran aquest cap de setmana un doble concurs de Doma Clàssica i que correspondran a les categories de CDT0* i CDT1*.

 

Entre els dos concursos es realitzaran un total de setze proves oficials. El concurs amb més proves en disputa correspondrà el CDT1* que tindrà un total de deu proves oficials, i que correspondran a les Reprises de Benjamins, Alevins Equips, Infantils Equips, Juvenil 0* Equips, Juvenil Equips, San Jorge, Promoció 1 i les tres proves corresponents a Poltres de 4, 5 i 6 anys. Per la seva part, el CDT0*, tindrà un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP Sense Galops, Reprise AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A i Reprise 4.  

 

En els dos casos, el jurat de camp serà el mateix i estarà format en aquesta ocasió per Paquita Kriens com a Presidenta del Jurat, amb Dominique Grillot, Carlos Gracia i Meritxell Agramunt com a Vocals, mentre que Eva Maria López exercirà de Delegada Federativa. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI