Espanya aconsegueix la tercera posició a la Copa de Nacions d’Aachen

  • Published in

morganjjooL’equip espanyol que participa en el CDIO5* d’Aachen, va sumar ahir un magnífic resultat després de conquerir la tercera posició per equips acumulant un resultat total de 220.600 punts. Els espanyols únicament van ser superats per Alemanya, que es va endur el triomf amb un total de 243.100 i d’Holanda amb un total de 223.380.  

L’equip espanyol format per l’amazona catalana Morgan Barbançon, José Daniel Martin Docks i José Antonio Garcia Mena, va realitzar un gran concurs, i des del primer moment, els tres genets van obtenir unes bones mitjanes que els van posar ràpidament entre els equips favorits per pujar al podi. Durant bona part de la competició l’equip espanyol va ocupar la segona posició,  però finalment es va veure superat per dos dels equips favorits: Alemanya i Holanda.

 

Aquest resultat, que per molts va ser una sorpresa, evidencia el bon treball que s’està realitzant en aquesta disciplina i el bon nivell individual que estan protagonitzant els nostres binomis en les competicions internacional més exigents. Durant aquest concurs, l’amazona catalana, Morgan Barbançon, va concursar a lloms de Painted Black,  obtenint a la finalització de la seva prova d’un resultat de 73.260%, aconseguint el segon millor resultat de la delegació espanyola, per sota del resultat de José Daniel Martin Docks, que amb Grandioso, va obtenir un total de 74.620%. El tercer millor resultat d’un binomi espanyol va ser el format per José Antonio Garcia Mena i Norte Lovera amb una mitjana de 72.700%.

                                                                                                                 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI