Nova convocatòria de Curs de Comissaris Nacionals de Doma Clàssica

  • Published in

LOGO RFHELa Real Federación Hípica Española organitza durant el mes d’agost un nou Curs de Comissaris Nacionals de Doma Clàssica, que tindrà lloc a les instal.lacions del C.E. El Asturcón d’Oviedo i que es desenvoluparà durant els dies 23 i 24 d’agost.

 

Per aquest curs es convoquen un total de 20 places  i els requisits per poder formar part d’aquesta nova convocatòria, els aspirants hauran de tenir llicència nacional (LDN), tenir titulació de Doma Clàssica de categoria Nacional o Autonòmica, haver actuat com auxiliar de comissari en competició nacional o internacional, haver participat en competicions nacionals i ser presentat per la pròpia federació autonòmica. Aquest Curs tindrà com a Director el Comissari Internacional, José Antonio Álvarez i tindrà com a Ponent el jutge Nacional i Comissari, Jorge Conde.

 

El preu del curs és de 125 euros i el termini màxim d’inscripcions finalitzarà el dia 14 d’agost a les 12:00 hores. Si voleu més informació, podeu descarregar-vos el següent document: 

2014_CONVOCATORIA_CURSO_COMISARIOS_DOMA-OVIEDO.doc

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI