La Fira de Sant Jaume de Reus tindrà dos concursos oficials

  • Published in

cartell st_jaume_2014L’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona celebrarà aquest cap de setmana, i dins dels actes de la Fira de Sant Jaume de Reus, dos concursos hípics, que seran de les disciplines de Doma Clàssica i Salt d’Obstacles.

Tots dos concursos es realitzaran el diumenge dia 27 de juliol i es faran a les instal.lacions de la Fira de Reus. En el concurs de Doma Clàssica, que serà de categoria CDT0*, es desenvoluparan un total de sis proves oficials i que correspondran a les Reprises AP, Reprise 1, Reprise 2, Reprise 3A, Reprise 4 i Reprise AP Sense Galops. Les diferents proves seran jutjades per Socorro Blas com a Presidenta, Eva Maria López actuarà com a Vocal i Leonor Brozgol exercirà les funcions de Delegada Federativa.

En quant el concurs de Salts d’Obstacles, aquest serà de categoria CST0* i tindrà un total de vuit proves oficials i que tindran alçades de 0.40 metres, de la prova més petita, fins a l’1.30 metres de la prova més gran del concurs. En aquesta ocasió, el jurat de camp estarà format per Carme Terés com a Presidenta del Jurat, amb Jaume Sancho com a Cap de Pista i Leonor Brozgol com a Delegada Federativa. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI