Comencen els WEG 2014 a Normandia

  • Published in

 

morganbarbancon vitanaEls Jocs Eqüestres Mundials ja s'han posat en marxa amb el Gran Premi de Doma Clàssica a l’Estade d’Ornano de Normandia. Ahir va començar la competició, i també la participació espanyola.

Borja Carrascosa va aconseguir un 66,143 al Gran Premi amb "Hicksteadt", i José Antonio García Mena un  notable 72,414 amb "Nord Lovera". 

A primera hora del matí, tercer en pista, Borja Carrascosa aconseguia un 66,143 de mitjana sobre "Hicskteadt". El fill de "Hudson", de només onze anys, va notar en certa manera la urgència de la seva posada a punt, que porta menys de mig any amb l'espanyol i amb prou feines han competit en quatre escenaris, pel que estan lluny encara del seu potencial , patint especialment en les parts de piaffé, pitjor del que el binomi és capaç, i fallant també en els canvis a un tranco.

A mig matí  va arribar el torn de José Antoni Garcia Mena i "Nord Lovera". El de Jerez ha tingut una gran actuació amb el fill de "Cortesano VII", al nivell que ens tenen acostumats, expressius i brillants especialment en les parts de passage i piaffé. Llàstima l'error en els canvis a dos, moment en què estava realitzant el segon millor test provisional, només superat per l'alemanya Kristina Sprehe i "Desperados FRH", amb 78,414. García Mena va completar el test assumint més riscos en les últimes extensions i el passage i piaffé, completant l'última línia amb brillantor per concloure en un esclat de felicitat del genet, aixecant les mans al cel i celebrant durant més d'un minut en la seva retirada de la pista entre salutacions i crits de la delegació espanyola fins a conèixer la nota de 72,386, després corregida pel panell fins als 72,414.

Avui, la resta d’espanyols faran la seva participació. A les 8.18h està prevista la sortida de Morgan Barbançon i “Painted Black” i a les 14.03h José Daniel Martín Dockx amb “Grandios”. 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI