L'equip d'Espanya de Doma Clàssica en cinquena posició en els WEG 2014

  • Published in

MORGAN EN WEG2014Les actuacions de Morgan Barbançon, espectacular amb "Painted Black" (75,143 de mitjana), i de Dani Martín-Dockx amb "Grandiós" (74,188 de mitjana), han deixat a Espanya en un gran cinquè lloc en els Jocs Eqüestres Mundials.

 

Alemanya es va penjar l'or, seguida de Gran Bretanya i Holanda. Era pràcticament segur des de mig matí, però hi ha hagut que esperar al fet que conclogués Charlotte Dujardin amb *Valegro" per poder afirmar que Alemanya és la nova campiona del món de Doma Clàssica per equips.

Fora de les medalles, Estats Units ha superat finalment a Espanya gràcies a la bona prova del veterà Steffen Peters, el seu últim binomi en pista, amb 75,483 de mitjana, ben recolzats per una ferma Laura Greus amb "Veritats", superant per menys d'un punt a Espanya, en un notable cinquè lloc després de les seves grans actuacions dels dos binomis d'avui, l'espectacular posada en escena de Morgan Barbançon amb "Painted Black" i el sòlid Daniel Martín Dockx amb "Grandiós".

Les seves actuacions els han valgut concloure en els llocs novè i tretzè finals, per la qual cosa estaran en el Gran Premi Especial a més de José Antonio García Mena i "Nord Lovera", vint-i-dosè.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI