Catalunya comença liderant la classificació per equips en el Campionat d’Espanya de Doma de Menors

  • Published in

seguraL’equip FCH-Canigó, format per Anna Ferreiro amb Darla, Daniela Álvarez amb John Lennon, Joan Llargues amb Obvio F i Dolors Moncayola amb Zchufro C, lideren en aquests moments la classificació general per equips en el Campionat d’Espanya de Doma de Menors que s’està celebrant des d’ahir a les instal.lacions del CECYL a Segòvia.


L’equip català, sota la direcció de Marta Condeminas, va aconseguir a la finalització de la primera jornada una mitjana de 68.063%, destacant el resultat obtingut pel binomi format per Anna Ferreiro i Darla que van tancar el seu concurs amb un total de 71.424%. L’equip català, lidera en aquests moments la classificació per davant de l’equip balear de Isla Tramuntana, que és segon amb un total de 67.122%, tancant el podi provisional l’equip de la Federació Canaria, El Rocio 2, que acumula un total de 65.380%. Molt a prop de la tercera posició es situa el també equip català del Pepe Raga Team, que és quart amb un acumulat de 65.083%. Aquest equip format per Anna Sospedra amb Benaigua, Jessica Castro amb Indiferent, Giovanni Torrens amb Dressgirl II i Blanca Mellado amb CAVA Chap, té a les seves mans el poder remuntar a l’equip canari en un duel molt interessant per la tercera posició.

 


Durant el dia d’avui continuen les proves iniciades durant la primera jornada i s’iniciaran les proves corresponents a les categories de Joves Genets, Juvenils i Juvenils 0*, completant-se la jornada amb la segona qualificativa d’Alevins. Precisament, en aquesta categoria i després de la primera jornada la classificació es troba encapçalada per la catalana Anna Ferreiro amb Darla (71.424%) i en la tercera posició trobem en aquests moments a la també amazona catalana, Anna Sospedra a lloms de Benaigua.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI