Catalunya aconsegueix vuit medalles en el Campionat d’Espanya de Doma de Menors

  • Published in

Proclamacion-Campeones-Equipos-DCtoEsMen-Foto-Celeste-Ribo-DSC 7819La Delegació Catalana que ha participat durant el passat cap de setmana a Segòvia en el Campionat d’Espanya de Doma Clàssica de Menors, està d’enhorabona. Els catalans van sumar un total de vuit metalls amb un balanç d’una medalla d’Or, quatre medalles d’Argent i tres de Bronze.


kevin roegele12En individuals, cal destacar el triomf aconseguit per Kevin Roegele a la categoria de Juvenils. El genet català continua amb la tònica de campionats anteriors i acumula una nova medalla en el seu palmarès particular. En aquesta ocasió, el genet català, que competia a lloms de Wieske, va aconseguir tancar la seva participació amb una mitjana de 71.631%, superant a la resta de binomis participants en aquesta categoria. El català va estar escortat en el podi en aquest campionat per l’andalús Alfonso Ramírez amb Delhi (69.343%) i per l’amazona castellana lleonesa, Catalyna Makhmudova, que amb Alandro va acumular un total de 67.941%.

La resta de medalles aconseguides per la delegació catalana, van arribar en totes les categories en disputa, exceptuant la categoria destinada de Juvenils 0*, on la millor participació d’un binomi català va ser el format per Martina Domènech i Winzer 184, que va finalitzar en vuitena posició. A on si vàrem aconseguir medalles van ser a la resta de proves, com per exemple en Alevins. En aquesta categoria, es van poder sumar dues medalles, gràcies a les actuacions protagonitzades pels conjunts formats per Anna Ferreiro i Darla i per Anna Sospedra i Benaigua. El primer binomi va endur-se’n la medalla d’Argent amb un total de 69.542%, mentre que Anna Sospedra tancava el seu campionat amb una mitjana de 68.066%.


Josep-Bassols--DUSTIN-DCtoEsMen-Flto-Celeste-Ribo-DSC 5053A la categoria d’Infantils, el medalla es va poder sumar gràcies a l’actuació de Júlia Álvarez Abad, que amb Wiridee, va sumar la medalla d’Argent amb un total de 68.547%. Les darreres medalles individuals pels interessos catalans, arribarien a la categoria destinada a Joves Genets. Dolors Moncayola, a lloms de Zchufro C i Josep Bassols amb Dustin, van ser els guanyadors de les medalles d’Argent i Bronze en aquesta categoria, respectivament. Moncayola obtenia la segona posició després d’aconseguir una mitjana de 69.338%, mentre que Josep Bassols, s’emportava el Bronze amb un resultat final de 68.637%.


10616282 752673208127961_1659384025366692136_nA més de les medalles individuals, per equips també es van poder aconseguir medalles. L’equip CT Torrell Team& CH Vidreres, format per Kevin Roegele, Júlia Álvarez, Josep Bassols i Daniela Sánchez, van obtenir la segona posició amb un total de 68.736%, mentre que el Bronze va recaure a l’equip FCH Canigó, format per Anna Ferreiro, Dolors Moncayola, Daniela Álvarez i Joan Llargues, amb un total de 68.328%.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI