Jean François Pignon visitarà el CAVA i l’Open Sports Club

  • Published in

 

PignonEl creador dels espectacles eqüestres basats en la doma en llibertat, el Francès Jean-François Pignon, estarà present a Catalunya per presentar les bases del seu mètode i el seu nou espectacle a les instal.lacions del CAVA i a l’Open Sports Club en dues representacions que tindran lloc a final d’aquest mes de setembre. 

 

Jean François Pignon va protagonitzar amb la seva primera euga, Gazelle, el primer espectacle de doma en llibertat durant el festival "Cheval Passion" d'Avinyó (1991). Mai vist abans, aquella representació va suposar gran èxit i li va permetre obrir les portes dels principals escenaris eqüestres del Món: Equitana, Verona, París....I ara, arriba a Catalunya per presentar el seu espectacle, basat en la complicitat entre l’home i el cavall. Durant, aproximadament dues hores, Jean François Pignon exposarà l’essència del seu mètode de Doma en llibertat, a la vegada que mostrarà els números estel•lars dels seus espectacles. Aquest format de proximitat constitueix una ocasió única i irrepetible per confraternitzar amb un dels grans referents de la Doma en llibertat.

 


A Catalunya, Jean François Pignon, actuarà els dies 26 de setembre al CAVA, mentre que el dia 27 de setembre, es realitzarà l’actuació a l’Open Sports Club. Les dues actuacions s’iniciaran a les 18:00 hores. Podeu trobar més informació d’aquest espectacle a la direcció de: www.horseandnature.com

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI