La Copa del Rei de Doma Clàssica finalment es realitzarà a Madrid

  • Published in

CanAlzina3Can Alzina, per problemes logístics derivats de les exigències municipals sobre aquesta instal.lació hípica, finalment no acollirà la Copa del Rei de Doma Clàssica 2014 que tenia previst realitzar-se durant els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre.

Degut a aquesta incidència, la Copa del Rei de Doma es realitzarà a Madrid, concretament en el Club de Campo Villa de Madrid i a les mateixes dates previstes inicialment. En aquesta competició, s’ha restringit la participació de binomis i no participaran més de 75 cavalls, tenint preferència per inscriure’s els cinc binomis millor classificats en els campionats d’Espanya del 2014. Amb aquesta participació, es pretén realitzar un concurs de màxima qualitat a Espanya, amb els millors binomis possibles, i on participaran també  dos jutges 5* FEI i moltes de les proves seran jutjades per set jutges.

 

Tot i aquest contratemps, Can Alzina, continua treballant activament per realitzar grans esdeveniments hípics i ja es troba planificant la celebració del Barcelona Dressage Tour del 2015 que té previst realitzar-se en el mes de març i on ja han començat a arribar les primeres pre-inscripcions internacional, el que augura una participació superior a la que es va produir en el 2014. Per aquelles dates, la organització tindrà solucionat els problemes logístics que han impossibilitat la disputa de la Copa del Rei 2014

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI