EQUITUR

equitur

 

EQUITUR, fundada en 1978, és la primera empresa equestre dEspanya dedicada a la creació, desenvolupament, organització, promoció i venda de serveis lligats al món equestre.

La nostra missió és el desenvolupament de serveis vinculats al món del cavall, en tots els seus aspectes, sent un dels més importants el relacionat amb el turisme.

AVANTATGE AL FEDERAT
Beneficis per als Federats, membres de EQUITUR amics

  1. Rebre mensualment un newsletter
  2. Beneficiar-se de descomptes en els productes dels comerços i/o empreses prestadores de serveis adherits a EQUITUR amics. Una vegada acceptat, rebran un codi que els identifica com a tal el qual li permetrà beneficiar-se dun descompte.
  3. Els membres del grup que facin Rutes o programes amb EQUITUR podan participar dun sistema de punts que podrà ser canviat per un servei de terra duna ruta, una estada etc. El punt té un valor de 10 euros i a cada producte que comercialitza EQUITUR li correspon una quantitat de punts per al membre de EQUITUR amics. Aquesta quantitat de punts podrà ser consultada pels membres del grup a la pàgina web EQUITUR amics. Aquests punts, que representen un valor en euros, poden ser utilitzats pel membre del grup com a mitjà de pagament en la compra de qualsevol servei de EQUITUR.
  4. En tots els productes exclusius de EQUITUR els membres tindran una bonificació, que sindicarà en cada cas a través del newsletter, siguin rutes, estades, cursos de formació, esdeveniments esportius, etc.
  5. Utilització del tauler danuncis sense cost algun.

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI