Curs de Jutge Nacional B de CCE

  • Published in

 

LOGO RFHEEl Comitè Tècnic Nacional de Jutges (CTNJ), convoca un nou Curs de Promoció a Jutges Nacionals B de CCE i Seminari per a Jutges Nacionals Interessats en mantenir la seva situació d’activitat.

El número màxim de participants en el curs serà 10 places per a Jutges Territorials que desitgin promocionar a Jutge Nacional B, mentre que pel Seminari per a Jutges Nacionals Interessats en mantenir la seva situació d’activitat, s’han convocat un total de 15 places. Aquests cursos es desenvoluparan els dies 10, 11 i 12 d’octubre a les instal.lacions del CDM La Dehesa, i tindran com a Director a Felicísimo Aguado (Jutge Internacional 1/2 *) i com a ponents a Manuel Engo (Jutge Nacional A) i Armando Santos (Jutge Nacional A).

Els interessats en participar en el Curs o en el Seminari, hauran de confirmar la seva assistència en el següent e-mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. abans del 6 d’octubre. El preu del curs és de 70 euros.

A continuació podeu descarregar-vos tota la informació: 

Curs i Seminari de Jutges CCE

 

 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI