El món de l'hípica posa els focus al CSIO Barcelona 2022

  • Published in

csio22 014Comença el CSIO Barcelona 2022 que, per 9è any consecutiu, acollirà la gran final mundial Longines FEI Jumping Nations Cup™ Final, l'esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional al RCPB.

Daniel Martinez Ricart guanyador del GP Ruta de la Cerdanya 2022

  • Published in

Martinez RicartDaniel Martínez Ricart va ser el gran protagonista del primer CSN3* de la Ruta de la Cerdanya 2022, en guanyar amb “Coco Strona” els dos Grans Premis.

Kevin González de Zárate va guanyar el Gran Premi Suzuki al RCPB

  • Published in

Kevin González Zárate Atlantic ZAmb la victòria de Kevin González de Zárate, muntant a Atlantic Z, finalitzava la prova més important del CSN5*, segon concurs de la Ruta Comtal i segona seu de la Lliga Nacional de Salts de la RFHE.

Actualitzat el rànquing de la copa catalana de salt

  • Published in

Alt EmpordaJa podeu trobar al nostre web, el ranking actualitzat de la Lliga Catalana de SO, així com el seguiment de participacions dels genets i amazones catalans per poder accedir a la Final de la Copa Catalana.  

Xavier Cebria i Dasha, protagonistes del CSN2* de l'Open

  • Published in

PHOTO 2022 07 10 16 02 41Del 8 al 10 de juliol s'ha celebrat a les instal·lacions de l'Open a Barcelona el Trofeu Open Sports Club, un CSN2* que va comptar amb la participació de més de 100 binomis.

Celebrat un CST0* al Centre d'Equitació del Penedès

  • Published in

Salto penedes junio3El passat diumenge 19 de juny, el Centre d’equitació del Penedès va celebrar un concurs territorial de salt d’obstacles, de categoria CST0*.

Ranking Lliga Catalana Salt Obstacles 2022

  • Published in

Salto genericoDes de la vocalia de S.O de la FCH us convidem a consultar l'estat del ranking de la Lliga Catalana de Salt d'Obstacles que trobareu al nostre web, a l'apartat de Ranking dins de la disciplina.

Finalitza l'únic CSN1* de Lleida al Champion Horse

  • Published in

Alfonso SalgueroDurant el passat cap de setmana, dies 2 i 3 de Juliol es va celebrar al Champion Horse de Alpicat l'únic concurs de categoria nacional de Salt d'Obstacles CSN1* que es celebra a la província de Lleida

Imma Roquet va arrasar amb Poison al GP Suzuki de RCPB

  • Published in

Entrega imma roquet en el can del RCPBL'amazona catalana va ser la primera a accedir amb Poison al desempat de la prova regna del concurs que es va disputar durant tres jornades al RCPB, i no va fallar.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI