Margaret Mollet amb Centora s’imposa en el Gran Premi del CSN2* del RCPB

  • Published in

M. MolletL'ex campiona de Catalunya de Salts, l’amazona, Margaret Mollet, que competia en aquesta ocasió a lloms de Centora, es va imposar en el Gran Premi del CSN2 *, que s'ha celebrat durant tres jornades a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona.

 

En el Gran Premi, es van classificar fins a sis binomis pel desempat d’un total de vint conjunts que van prendre part d’aquesta prova. Com dèiem, d’aquests sis binomis, el millor resultat del desempat va ser l’aconseguit per Margaret Mollet, que va establir el millor temps dels binomis que van finalitzar el recorregut sense faltes. Mollet, amb Centora, va establir un temps de 50.95 segons, superant a Virginia Graells, que amb Midnight Z va aconseguir la segona posició amb un temps de 51.28 segons, tancant el podi, Carlota Miret amb Dublesse Van’t Gestelhof amb un temps de 54.20 segons.  

 

Amb anterioritat al Gran Premi, va tenir lloc la prova sobre 1.30 m., un barem de dificultats progressives, en què es va imposar Vincent Goehrs muntant a Socrate du Houlley. Gonzalo de Almeida amb Caretino va classificar-se en segona posició mentre que Cristino Torres i Caterma D'Ets Z, van classificar-se en tercera posició. A la prova d’1.20 m., també de dificultats progressives, es va imposar, Oliver Singleton a lloms d’Erasme, seguit de Gianluca Angoy amb Otis D’Epivent, mentre que la tercera posició va recaure en Antonio Fraguas amb Cleòpatra. El primer concurs nacional de l'any a les instal.lacions del Real Club de Polo, es va concloure amb el triomf de la jove amazona,  Ana Torres, que a lloms de Sonata de Bravour a la prova d’ 1.10m.. En aquesta prova, el podi el van completar Inés Itarte amb Cacique RC, a la segona posició i d’Andrea Meyer amb C. Fy.Faen, en la tercera.

 

La propera cita al Real Club de Polo de Barcelona, serà el proper cap de setmana amb la disputa a la pista olímpica del Campionat de Catalunya de Salts del 2014, competició que va ser de ser suspesa la temporada anterior i que es realitzarà finalment del 23 al 25 de gener. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI