• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Blai Capdevila i "Fallinus" s'imposen al Gran Premi del CSN3 * del Polo

  • Published in

CAPDEVILA-con-Fallinus-marzo-2018Al llarg del cap de setmana s'ha disputat, amb la participació de més de dos-cents binomis, a la pista de cavallerisses del Reial Club de Polo de Barcelona un concurs nacional  3*

Divendres primer dia de competició, Paco Goyoaga, muntant a "Juna de la Belle Terre", no va tenir dificultat a l'imposar-se en la prova. Laura Roquet amb "Quilate del Duero" va ser segona a la prova disputada sota barem A amb cronòmetre, mentre Blai Capdevila, muntant a "Fallinus", va ser tercer.

El concurs va continuar amb la prova d'1,30 m -baremo A amb cronòmetre- i la victòria de Laura Roquet amb "Dynamite Z". La jove amazona del club barceloní va deixar la segona plaça per a Carola Pont muntant a "Jitse" i la tercera va ser per a Antonio Martínez-Cacha amb "Jacquart".

Esther Roquet amb "Quity del Duero" va ser la millor de 1,20 m, una prova de dues fases especial, seguida per Emilie Dumur amb "Karacco A" i Gonzalo Mas-Bagà, muntant a "Unico D'Auge".

Blai Capdevila no va tenir rival a la prova gran de dissabte, disputada en dues fases, a l'imposar-se amb "Fallinus", deixant la segona plaça per Patricia Fargues amb "Zurbarán" i a Laura Roquet en la tercera, amb "Fansi Boy Puigroq ".

En la prova d'1,30, el petit gran premi, el guanyador va ser Xavier Cebrià amb "Genesis van de Neerheide" després de realitzar el millor recorregut sense falta en el desempat. Àngel Cerdido, també sense falta, va ser segon amb "Inos del Maset" i Sara Iranzo, muntant a "Licantos", va finalitzar tercera.

Les proves oficials d'aquesta segona jornada van començar amb la prova d'1,20 m de velocitat i manejabilitat i la victòria de Gonzalo Mas-Bagà muntant a "Únic D'Auge". Alfons Roquet i "Si Japaloup Petit Joe" van quedar segons, seguits per Alexander Fuge.

Diumenge, últim dia de concurs, Blai Capdevila va tornar a demostrar amb el seu triomf al Gran Premi que forma un tàndem perfecte amb "Fallinus". Capdevila va protagonitzar l'únic recorregut sense falta dels quatre binomis que van passar al desempat.

La segona plaça va ser per al genet del Polo, Álvaro Zambrano amb "Wibowee" i el jove Paco Goyoaga, muntant a "Walouis D'Etoile des Nieg", va ser tercer.

Xavier Cebrià, que venia de guanyar el petit gran premi de dissabte, va tornar a imposar-se en la contra rellotge de 1,30 m amb "Genesis van de Neerheide". Alejandro Falcones muntant a "Chrystal k" va ser segon, mentre Oliver Singleton va finalitzar tercer amb "Hat Trick".

Les proves oficials del CSN3*, van concloure amb la de 1,20 m de dificultats progressives i el triomf de la jove Valeria Bernat muntant a "Valeria d 'Aubin". La segona plaça va ser per a Maria Rodrigálvarez amb “Cleopatra” i en tercer lloc va quedar Anna Villagrasa muntant a "Tonamore".

Fotos: Celeste Ribo

Xavier-Cebra-Genesis-vande-Neerheide-marzo-2018
Valeria-Bernat-con-Valeria-marzo-2018
Xavier-Cebri-con-Genesis-vande-Neerheide-marzo-2018
MAS-BAGA-con-Unico-DAuge-marzo-2018
Laura-Roquet-con-Dynamite-marzo-2018
CAPDEVILA-con-Fallinus-marzo-2018
Capdevila-con-Fallinus-1-marzo-2018

Sub galleries

Sameh-El-DahanBack to salto

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI