Èxit de participació en el CST0 * IV Memorial "Manolo Ferrao"

  • Published in

institutCom cada any va tenir lloc al AEE Institut Mollerussa una nova edició del Memorial "Manolo Ferrao".

El concurs es va celebrar dissabte i va estat format por set proves. Sergi Vendrell muntant a "Va Tout" va ser el guanyador de la prova de major altura, la de 1,20. L'amazona local Ingrid Farnell a escassos segons es va classificar segona muntant a "Nana", mentre que amb dos punts per excedir-se del temps concedit Mónica Rodríguez amb "Feliz" va obtenir la tercera posició. La victòria a 1,10 va ser per Marçal Piro que amb "Ibanito CP" va fer l'únic recorregut sense falta de la prova, seguit de Mónica Rodríguez amb "Jay Alay" i Llorenç Castan amb "Alatza" segona i tercer respectivament.

Tres recorreguts sense falta van encapçalar la classificació d'1 m, sent el millor crono el marcat per Laura Sola i "Balina dels Brucs", la segona posició per Carlota Marques amb "Blandit V. Stal Marhe" i Ares Bellera amb "Roma" va ser tercer . Sira de Gispert amb "Altea", Helena Gassiot amb "Kiara" i Ruben Martinez amb "Fusco 50% JC" van ocupar les tres primeres posicions de 0,90.

La prova de 0,80 va ser una de les que va comptar amb major nombre de participants, Laura Sola muntant a "Silvan Ais" no va tenir rival ja que va realitzar un recorregut sense falta en un excel·lent temps de 45,04 segons, a continuació, amb un crono de 51,88 segons Inti Schenkel amb "Balina dels Brucs" va ser segona i Ariadna Benaiges amb "Sharika", també sense falta va ser tercera. Durant la jornada es van celebrar proves de 0,40 i 0,60 per als genets més novells, en ambdues proves es van veure molt bons recorreguts sense falta, finalitzant diversos concursants primers execuos en ser proves sense cronòmetre.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI