Conrad Roset presenta la il-lustració del nou cartell del CSIO Barcelona 2018

  • Published in

Presentacion-Cartel-CSIO-Barcelona-2018-by-Conrad-Roset-01 Ahi al matí al Reial Cercle Artístic de Barcelona s'ha celebrat la presentació de l'obra que il·lustrarà el nou cartell del CSIO Barcelona 2018, la competició esportiva internacional més antiga d'Espanya (107 edició).

Després de diverses dècades en les quals el format del cartell era recolzat en una fotografia, el CSIO Barcelona ha decidit tornar a comptar amb la col·laboració d'un artista per a la realització del mateix i en aquesta edició ha confiat en el jove il·lustrador barceloní Conrad Roset per aquest projecte.

La il·lustració, elaborada en aquarel·la i fidel al particular estil colorista, femení i fresc de l'autor, representa dos conceptes: la figura d'un salt hípic en primer pla, juntament amb elements emblemàtics de la ciutat de Barcelona de fons, com la Sagrada Família o l'estàtua de Colom.

Conrad Roset ha agraït la confiança del RCPB per l'encàrrec d'aquest projecte, el primer esdeveniment esportiu amb el qual col·labora, i ha reconegut que "m'atreia moltíssim el repte de plasmar amb el meu estil particular la força del cavall en el moment del salt. Es tracta d'un dels moments més bells de l'esport i reflecteix la connexió emocional tan increïble que hi ha entre genet i cavall ".

Per la seva banda, Santiago Mercé, president del CSIO Barcelona, s'ha mostrat molt satisfet amb l'obra, ha agraït el suport de l'artista "és un veritable orgull poder comptar amb la col·laboració d'un jove artista de renom que hagi accedit a formar part de la història del CSIO amb aquest magnífic cartell que veurem en uns mesos pels carrers de la ciutat ".

L'acte ha comptat amb la presència institucional dels senyors Josep Fèlix Bentz, president del Reial Cercle Artístic, Curro Espinós, president del RCPB; Emilio Zegrí, president de la Fundació RCPB; i Santiago Mercè, president del CSIO Barcelona.

DESCOBREIX COM S'HA FET EL CARTELL EN AQUEST VÍDEO (FES CLICK A L'ENLLAÇ):  https://bit.ly/2IK7Gox

Sobre Conrad Roset:

Conrad Roset va néixer el 1984 i va passar la primera part de la seva vida en una petita ciutat prop de Barcelona. El dibuix ha estat la seva passió i una característica constant en la seva vida, ja que va jugar amb el seu germà dibuixant totes les coses que els agradaven quan era nen, fins als nostres dies.

Va rebre la seva formació primer a l'Escola Joso i després a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Gràcies a la difusió de les seves il·lustracions a través d'Internet, va començar a treballar per a la marca de moda Zara. Un any després, es va llançar com a il·lustrador independent, i des de llavors treballa per a diferents marques internacionals, agències de publicitat i companyies editorials.

Per a la indústria editorial, ha publicat dos llibres il·lustrats per a nens i també ha realitzat algunes portades de llibres i il·lustracions puntuals per a editorials importants com Penguin Random House.

Conrad sempre ha combinat el seu treball com a il·lustrador amb el desenvolupament d'alguns projectes artístics i personals diferents. Durant els últims cinc anys ha exposat la seva obra en galeries i museus, com el MoMA a Virgínia, Spoke Art a San Francisco, London Milers i Show Studio a Londres, Steven Kasher Gallery a Nova York, TiposInfames a Madrid, i Artevistas i Miscel.lània en Barcelona.

En relació amb el camp pedagògic, és professor d'il·lustració a l'Escola de Disseny BAU ia l'Acadèmia d'Art de Barcelona. De tant en tant imparteix tallers en escoles i galeries, i també col·labora amb la Facultat de Belles Arts de Barcelona.

Les Muses són el projecte més personal de Conrad Roset, així com la seva obra més reconeguda i estesa, la feina que més l'ha marcat i definit com a artista. The Muses va començar el 2009 com a esbossos de la vida, moments robats, vida íntima atrapats per sorpresa. La intimitat transmesa per aquestes dones misterioses que ens parlen de les seves teles i pàgines no és més que la mateixa intimitat que l'autor posa en el seu treball. Els seus sensualitats autocontrolades i les seves belleses trencades irradien expressivitat i ens remeten al referent de Conrad Roset, Egon Schiele.

Fidels al seu origen com a peces d'art, el projecte Muses constitueix, sobretot, una doble exploració: del cos femení, el seu misteri i fascinació, i al mateix temps, del propi artista, el seu imaginari i el seu llenguatge en constant metamorfosi. Perquè Conrad Roset ha estat delineant seu estil en cossos de dones, seguint la seva voluntat d'experimentar i el seu desig d'autodescobriment, utilitzant diferents materials com a base i també una diversitat de tècniques de dibuix. A poc a poc, les línies es redefineixen fins que només queda l'essencial, i això és el més important que podem veure en els últims projectes personals de Conrad Roset.

 

Fotografies: Nacho Olano.

Presentacion-Cartel-CSIO-Barcelona-2018-by-Conrad-Roset-02
Presentacion-Cartel-CSIO-Barcelona-2018-by-Conrad-Roset-01
Cartel-CSIO-Barcelona-2018-by-Conrad-Roset-nologos

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI