• bg1
  • bg2
  • bg3
  • bg4
  • bg5
  • bg6

Èxit de participació al CST1* de l'Heras

  • Published in

Joel VallesMés d'un centenar de sortides a pista van tenir lloc al Centre Eqüestre Heras, dividides entre les vuit proves que van formar part del concurs de salt territorial 1 * celebrat diumenge.

La jornada va començar a primera hora del matí amb la prova de 0,40. Ainet Pericas, Mireia Malet i Martina Riba van finalitzar els seus recorreguts sense falta dins del temps concedit. En la prova de 0,60, disputada a continuació es van poder veure un bon nombre de recorreguts sense falta, acabant tots ells primers execuos, ja que com en la prova anterior es disputava sense cronòmetre.

Abril Moreno va ser primera i segona en la prova de 0,80, muntant a "Chastney" i a "Nougat", mentre que la tercera plaça va ser per Aina Sanz amb "Pigat". En 0,90 gairebé la meitat dels binomis que van prendre part en la prova van finalitzar sense cometre cap enderroc. El millor crono va ser el marcat per Nuria Gili i "Bergs sep09-45" que va encapçalar la classificació seguida d'Agatha Torne amb "Kraker" que va ser segona i Anna Peregrin amb "Sugar Crash" tercera. Aquesta mateixa amazona va ser la guanyadora d'1 m en la qual Marta Pereira amb "Valent" i Abril Falguera amb "Caterma d'Eres Z" van ser segona i tercera.

Primera posició per Martina Sanchez amb "Orki" a 1,10, segona Alexia Busquets amb "Dover" i tercer el genet del club amfitrió Marc Pedragosa muntant a "Ideal Yar". Les tres primeres posicions en la classificació de 1,20 van ser per a Clara Möller amb "Guanita van de Dennehoeve", Anna Villagrasa amb "Maxime" i Marc Pedragosa amb "Ideal Yar". La ultima prova en disputar-se va ser la de major altura, 1,30, jutjada sota barem A amb cronòmetre. Tres recorreguts sense falta van ocupar les tres primeres posicions, sent Manuel Cata amb "Charmant" el binomi més ràpid. Oriol Pradells va ser segon i tercer muntant a "Cordin" i "Zoom Bareliere Z" respectivament.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI