Omega va celebrar un concurs de salt d'obstacles

  • Published in

omega 9 septiembreDiumenge dia 9 va tenir lloc al Club Hípic Omega de Girona un concurs de salt territorial on es van donar cita un bon nombre de participants per prendre part en alguna de les set proves que es van disputar.

La jornada va començar amb la prova de 0,40, tres binomis van finalitzar els seus recorreguts sense falta classificant primers execuos, Fiona Palma amb "Llamp McQueen", Marta Martí amb "Dubai de Janas" i Aitana Fañanas amb "Appaloosa de Janas" .

Prop d'una vintena de participants van prendre part a 0,60 finalitzant un bon nombre d'ells primers execuos després d’haver realitzat els seus recorreguts sense cometre cap falta.

 Victòria de Noa Ball i "Shana" en la prova de 0,80 amb un recorregut sense falta en 37,81, segona posició per Teresa Arcalís amb "Sasca" també amb zero punts i amb un enderroc la tercera posició va ser per Cerys Sabine amb "Bilbo".

Maria Olivares i Mystic " en 0,90, Jana Cavaller amb" Ringo "a 1 m i Oscar Alonso amb" Edna" en 1,10 i en 1,20 van ser els millors de les seves proves.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI