Èxit de participació al V Memorial Manolo Ferrao

  • Published in

IMG0616 Prop d'un centenar de genets i amazones es van donar cita dissabte passat a Mollerussa per participar en el concurs de salt territorial 0 *que va organitzar el A.E.E. Institut Mollerussa i que era puntuable per a la Lliga Catalana.

En la prova d'1,20 que va ser la de major altura de la jornada, Llorenç Castan muntant a "Alatzà" es va alçar amb el triomf. Victòria d'Ingrid Farnell i "Nana" en 1,10, seguida de Natalya Zakrevskaya amb "Cariñosa CXCVI" que va ser segona i Antoni Martí amb "Udor Lover" tercer.

La prova d'1 m, una de les més concorregudes de la jornada va estar jutjada sota barem A amb cronòmetre, Carlota Marques i "Bandit V. Stal Marhe" van marcar el millor crono dels recorreguts que van finalitzar sense penalització. Ian Pijoan amb "Ona" va ocupar la segona posició i Neus Ratés amb "Feliz" va finalitzar tercera. Duna Foix amb "Cuca", Aleix Poblet amb "Pinta” i Pere Joan Puigfel amb" Ania "van ocupar la primera, segona i tercera posició respectivament a la classificació de 0,90. Enoa Fernández muntant a "Mel" va ser la guanyadora a 0,80, segona posició per Judit Corominas amb "Silvana Ais" i Isaac Morera amb "Creemully Melody" va ocupar el tercer lloc.

Un bon nombre de binomis van participar en 0,60 finalitzant la majoria d'ells primers execuos en no cometre cap falta i ser una prova sense cronòmetre. Mateix barem va ser l'utilitzat en 0,40 on dos amazones, Berta Dorca i Julia Girós, van finalitzar primeres execuas.

Fotos. Antoni Valentí

IMG0655
IMG0653
IMG0642
IMG0616
IMG0586
IMG0569
IMG0560
IMG0568
IMG0551
IMG0519

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI