Jesús Torres s'imposa al GP amb "Orphee du Breche"

  • Published in

Jesús Torres con Orphee du Breche CSN4 RCPBJesús Torres es va imposar al Gran Premi del CSN4 *, primer de la Ruta Comtal, que es va disputar aquest cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona.

Amb Orphee du Breche va ser el més ràpid, sense penalització, dels sis binomis que van accedir al desempat. Mike Aizpurua amb Cartanya va ser segon, també sense falta, i Tania Moody muntant a Gitte, va quedar tercera amb un enderroc.

A la prova d'1,30 m, disputada en dues fases, va guanyar Laura Roquet amb Limited Edition, seguida per Diana Piera amb Berlinda Z i Alejandro Entrecanales muntant a Ugo du Plessis.

Arturo González amb Nidor du Parc va ser el millor de 1,20, prova de velocitat i manejabilitat, seguit per Gonzalo de Almeida que es va classificar segon, tercer i quart amb Ramonstroso, Kaiser i Noah, respectivament. El genet d'origen portuguès va ser, a més, vencedor de la prova de joves cavalls sobre 1,15 m amb Itacare.

El CSN4 *, que va comptar amb la participació de gairebé tres-cents binomis, va començar el divendres amb els triomfs de Mariano Martínez Bastida. El genet murcià es va imposar en la prova gran amb Quicksilver i va ser segon muntant a Eberlin M. A més va guanyar la prova de 1,30 m amb Liberty i la de cavalls joves de 6 anys muntant a Nosa JW. La prova d'1,20 m va ser per a Alfons Roquet amb Evita van het Varenhof.

Dissabte la gran també va ser per a Martínez Bastida, en aquesta ocasió amb Eberlin M, Glòria Checa va ser la millor en el petit gran premi amb el seu infal·lible T'es Ok Minotais i Esther Roquet es va imposar amb Quity del Duero a la prova d'1, 20 m.

Aquest cap de setmana es desenvoluparà a la pista olímpica el segon concurs de la "Ruta Comtal», un CSN5 * amb gairebé tres-cents binomis participants.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI