Primitivo Nieves es va emportar el Gran Premi del CSN5 * al RCPB

  • Published in

Primitivo NIeves con Iken von der WerethrbachUn magnífic recorregut en la segona mànega amb el millor crono li va valer a Primitivo Nieves muntant a Iken van der Weretherbach la victòria al Gran Premi del CSN5 * que es va disputar al llarg del cap de setmana al Polo.

Ismael García Roque es va classificar segon amb Dodo ST i Rubén Gómez Crespo va ser tercer muntant a Arramis.

Mariano Martínez Bastida muntant a Beaute de Berni va ser el millor en la prova d'1,35 m, un barem A amb cronòmetre. El genet murcià venia d'imposar-se en cavalls joves de 7 anys amb Hellas. Patricia Fargues i Zurbarán van ser segons, seguits per Belén Ferrándiz amb EE.

Tres amazones es van posicionar al capdavant de la classificació de la prova d'1,30 m de velocitat i manejabilitat. Virignia Graells va marcar el millor crono amb Quainton Calgary, deixant la segona plaça per a una altra sòcia del RCPB, Esther Roquet, amb la seva infal·lible Quity del Duero. Carmen Matamalas va ser tercera muntant a Footloose.

En la prova d'1,20 m, un barem A amb cronòmetre, es va imposar Mònica Ros Hernández amb Utopie els Hauts.

La victòria d'Ismael García Roque muntant a Dodo St en la prova gran disputada en dues fases va ser la més destacada de la jornada inaugural del CSN5 *, segon de la "Ruta Comtal". El genet canari, que venia de classificar-se tercer en la prova d'1,35 m amb Grey Man i segon en la de 1,30 m muntant a Gismo de Pravia, també va aconseguir el tercer lloc amb Airline R a la prova més important del dia . Gonzalo de Almeida amb Wibowee va quedar segon.

Mariano Martínez Bastida amb Liberty va ser el flamant guanyador de la prova de 1,35m i Glòria Checa amb T'es Ok Minotais, va encapçalar la classificació de la prova d'1,30 m, un barem A amb cronòmetre.

La prova d'1,20 m, així mateix jutjada pel barem A amb cronòmetre, va ser per Beatriz Tamariz amb Verdu D'Ellipse.

Dissabte Martínez Bastida va copar les primeres classificacions de la prova gran, quedant primer amb Eberlin M i segon amb Liberty.

El petit Gran Premi també va tenir nom propi: Glòria Checa. L'amazona eivissenca muntant a T'es Ok Minotais va repetir la seva victòria de la setmana anterior en aquesta mateixa prova.

Esther Roquet amb Quity del Duero va ocupar la primera plaça de la prova sobre 1,30 m disputada en dues fases.

Rocío Martínez Monfort i Cleopatra van de Rostal va ser el millor binomi de la prova en dues fases d’ 1,20 m.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI