Sylvie Thomas s'imposa a l'Europa Cup del CSI de Veterans

  • Published in

CSIV Santi Mercé con Erkina HeatherL'amazona francesa Sylvie Thomas es va imposar al Gran Premi -final de l'Europa Cup- disputat al Reial Club de Polo de Barcelona en el marc del CSIV-B Abassador Class.

L'amazona gala va ser la millor dels 23 participants en la prova disputada a dues mànigues, deixant la segona plaça a James Loffet de la Gran Bretanya amb Aramus Vi, i la tercera a l'holandès Ben Spreuwenberg, muntant a Fortuna Flamingo.

La suïssa Brigitte King muntant a Hot Socks va ser la guanyadora a de la Challenge Cup disputada així mateix en dues fases. El va seguir l'alemanyCSIV Eduardo de Aysa con Gevert Jochen Manns, muntant a Cittorio, i l'amazona belga Anita Kerstan-Homburg amb Zahina.

L'última jornada del CSIV-B Ambassador Class va començar amb el triomf espanyol de Santiago Mercè del RCPB muntant a Erkina Heather en la prova petita, un barem A amb cronòmetre. El genet barceloní ja va destacar durant la jornada inaugural en la qual es va classificar segon en la prova petita amb la mateixa muntura.

Hans Peter1A més van despuntar Sophie Vescovi del RCPB amb Conquest, que va aconseguir una merescuda tercera classificació en la prova mitjana de divendres, i Eduardo de Aysa amb Gevert, també del Polo, que va ser quart en la prova gran de la jornada inaugural.

El CSI Ambassador Class de genets veterans d'enguany a més d'estar marcat per l'èxit esportiu, va comptar amb la participació de noranta-cinc genets, procedents de deu nacions, i cent deu cavalls, també ho ha estat per un comiat. El protagonista ha estat Hans Peter Vogelsanger, organitzador d'aquesta competició durant anys, activitat que durant molt de temps va compartir també amb la organització de les restants competicions internacionals del Reial Club de Polo. En finalitzar el concurs, ha remès als mitjans el següent missatge de comiat.

“Mi último concurso, mi última entrega de premios. Una etapa hípica de 25 años organizando concursos internacionales ha terminado. Pude celebrarlo con 90 jinetes y muchos amigos de diez naciones. Gracias a todos por vuestro interés, apoyo y colaboración”.  Gracies, Hans Peter

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI