Va finalitzar la Copa Catalana de salts 2019

  • Published in

copa 2Durant el cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions de Club d'Equitació Torredembarra la final de la Copa Catalana de Salts i el Trofeu FCH de Ponis.

Amb un bon nombre de participants s'han disputat les nou proves de la final de la copa. En la prova 0,60 els tres primers classificats van finalitzar els dos dies de concurs sense cometre cap falta, marcant un millor crono diumenge Maria Rodríguez Pérez amb "Black Diamon" que li va donar la victòria, Ariadna Viso amb "Dorito" i Aitor Caballero amb "Danonino" van ser segona i tercer. Campiona de la lliga de 0,80 Enoa Fernández i "Mel", segona posició per Noa Moya amb "Kiara" i Daniela Esterlich amb "Kiara" va finalitzar tercera. Amb un acumulat de zero punts Aleix Poblet amb "Pinta" i Regina Maria Gil Moreno de Mora amb "Henry Mc Callagan" van ser primer i segona de 0,90. La tercera posició amb quatre punts va ser per Selena Estaran i "Nena". Tres amazones van encapçalar la classificació final d'1 m Carlota Marques amb "Bandit V. Stal Marhe", Ariadna Benaigues amb "Sharika" i Andrea Hernández amb "Quingdao".

En la prova d'1,10, Martina Egea muntant a "Ilette M" va ser l'únic binomi que va finalitzar els dos recorreguts de la final sense falta, pujant al més altcopa 1 del pòdium. Carla Hormigos amb "Colonel Seppe Z" i Naiara Moya amb "Remake d'Ecaussines" van ser segona i tercera. Tres participants van disputar la final d’1,20 finalitzant primer Oriol Pradells amb "Zoom Bareliere Z" amb un acumulat de zero punts, segona Núria Plazas amb "Brink" i tercer Pol Chicote amb "Jimmy Choo".

Pel que fa a l'Trofeu FCH de Ponis, es van disputar un total de deu categories. Primera posició en Ponis A3 per Carmen Gasso amb "Cador du Tulipier" i segona Isabella Gomes amb "Pitufa". Primitivo Nieves amb "Gormiti" va participar en A2. Martina Besora amb "Nana" i Carmen Hidalgo amb "Shakira" van ser primera i segona en A1. Victòria de Alexandra Bertran amb "Petalo" a B2, segona posició per Paula Sofia Gomes amb "Dixie" i Ursula Canovas amb "Petit Noir" va ser tercera.

Ana Tiffon amb "Temple de la Baie" i Daniela Esterlich amb "Revanche de Kersaux" primera i segona en B1. En C3 van realitzar el seu recorregut Elia Pinos i "Haiti". Lucia Uriach amb "Ange de la Boisselee" primera a C2 i Martina Fernàndez amb "Vliedberg's Easter" segona. Berta Liriaa i "Platoon de St Bordi", Viktoria Georgieva amb "Miss Crazy Look" i Pol Alaminos amb "Porteña" van participar en Ponis C1, D3 i D1 respectivament.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI