Celebrat un concurs de salt a Les Tanques

  • Published in

Les TanquesLes instal·lacions de Club Hípic Les Tanques a Viladecans van acollir el diumenge 8 un concurs territorial de salt d'obstacles, categoria 0*

En la prova d'1,20, jutjada sota barem A amb cronòmetre, la guanyadora va ser Blanca García muntant a "Staff des Champs", segona posició per Clara Foix amb "Batori" i Andrea Nieto amb "Sylesia" va ser tercera. Un sol recorregut sense falta en la prova d'1,10 va ser el que van realitzar Pau Catala i "Batec". Manuel Cata amb "Olissimo Van't" i Ignacio Rodríguez amb "Jilguero" van ser segon i tercer.

Triomf de Judit Rojas amb "Macoy de Belene" a 1 m, seguida de Daniel Sala amb "Jaika" i Glòria Gamito amb "Kayla". Tres recorreguts sense falta van encapçalar la classificació de 0,90. El millor crono va ser per Alvar Sala que va muntar a "Chanel", Vega Nebot amb "Silken Shadow" va ser segona i Abril Moreno amb "Chasteny" tercera. Ona Roig i "Boy" van realitzar l'únic recorregut sense falta de la prova de 0,80.

Recorreguts sense falta i en el temps per Gemma Carrillo, Jana Bornal, Catia Nogues i Carla Gonzalbo a 0,60, mentre que a 0,40 feien el mateix Nicolas Medina, Martina Riba, Ana Santamaria i Thais Nadal.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI