Gonzalo de Almeida va arrasar en el CSN2* del Polo

  • Published in

np G de Almeida con ErasmoEl genet d'origen portuguès, Gonzalo de Almeida, va finalitzar la seva brillant participació en el CSN2 * disputat a les instal·lacions de Reial Club de Polo de Barcelona el passat cap de setmana amb la seva victòria en el Gran Premi muntant a Erasmo.

De Almeida, que ja es va imposar en la gran de dissabte amb Zircó, no va tenir rival en el desempat de la prova reina, deixant la segona plaça per a Ignacio Zegrí amb Samsara de Lurberri i el tercer lloc per Carlota Pont muntant a Harlosegaards Rubina.

La tercera i última jornada del primer concurs hípic de l'any al Club barceloní va començar amb la prova sobre 1,20 m, un barem A amb cronòmetre, i el segon triomf de Sakongo Reverter muntant a Beetlejuice. Gonzalo de Almeida va ser segon amb Itacare i Delia Valle Boix tercera, muntant a Callas Equigenne.

Chouki Rijnders amb Poison es va imposar en la prova de dificultats progressives sobre 1,30 m, seguit per Joel Valles muntant a Naturel De Walput. Sofia González i Callisto de Ferval van ser tercers.

La prova petita de 1,10 m, disputada en dues fases especial, va ser per Blanca Martínez amb Tarzan. Francisco Goyoaga Mollet va ser segon amb Apple du Parc i Tono Aixerch, muntant a Gentleman, va aconseguir la tercera plaça.

El CSN2 *, que va comptar amb la participació de més de cent cinquanta binomis, va arrencar amb la victòria en la primera prova gran d'Álvaro Zambrano amb Wibowee, seguit per De Almeida que ja prometia grans èxits, quedant segon i tercer amb Noa van de Nachtegaele i Erasmo, respectivament. Eduardo de Aysa muntant a High Power va conquistar la prova d'1,20 i Sakongo Reverter, amb Beetlejuice, va guanyar 1,10 m.

Ester Roquet muntant a Coco van Ovewris Z es va imposar en el petit gran premi de dissabte, mentre Inés Esteve muntant a Hallifax C, va ser la millor en 1,10 m.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI