Celebrat un CST* E desescalada al CET

  • Published in

Torredembarra 20 junio 2020Al Centre d'Equitació Torredembarra  el dissabte 20 es va gaudir del primer concurs de salt territorial especial de desescalada, disputant-se un total de set proves oficials.

Tres recorreguts sense falta van encapçalar la classificació de 1,20 Oriol Pradells muntant a "Vulcain des Quarts" va ser el més ràpid sense cometre cap enderroc , seguit de Marçal Piro amb "Volnay de la Triballe" i la tercera plaça va ser per Violeta Pons amb "Buffo Azzurro B" .

Núria Plazas amb "Brink" va ser la guanyadora de 1,10, Martina Egea amb "Ilette M" i Aleix Marquet amb "Iale de l'Maset" van ser segona i tercer respectivament. El millor crono dels recorreguts sense falta en la prova d’1 m va ser per Núria Gili que va muntar a "Am Henry VIII" amb un temps de 60,03 segons, seguida de Giulia Marina Jussen amb "Toscano 435" i la tercera posició va ser per a Enoa Fernández amb "Solei de Blue"

Les tres primeres posicions de 0,90 van ser per Maria Busquets amb "Corinta XI" (0 / 65,95), Leire Diaz amb "Harry Puigroq" ​​(0 / 66,00) i Regina María Gil Moreno de Mora (0 / 66,16)

Jutjada sota el barem dues fases especial es va córrer 0,80 prova que va guanyar Ariadna Gili amb el seu poni "Bergs Sep09-45", Clara Mora amb "Os Mica" va ser segona i Daniela Esterlich amb "Revanche de Kersaux" va finalitzar tercera.

Un bon nombre de genets i amazones van participar en les proves de 0,60 i 0,40, jutjades amb barem A sense cronòmetre, finalitzant molts d'ells primers execuos ja que no van cometre cap falta.

Durant la jornada també es van disputar dues proves complementàries de 0,20 en la qual es van veure molt bons recorreguts dels genets més novells i una altra de 1,30 on el millor va ser Oriol Pradells amb "Hat Trick".

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI