Alfons Roquet i “Con Artist” van guanyar el Gran Premi en el RCPB

  • Published in

Alfons Roquet con Con ArtistEl genet del RCPB, Alfons Roquet, es va imposar amb Con Artist al GP del CSN2 * disputat durant el cap de setmana al club barceloní.

Roquet va realitzar el recorregut sense penalització més ràpid d'un desempat a què van accedir un total de deu binomis. Daniel Martínez Ricart amb Serdgi des Nonains va ser segon, seguit per Imma Roquet i Ishara del Maset.

Daniel Martínez Ricart va ser el millor en 1,30 m, prova disputada amb barem A amb cronòmetre. El de Castelló es va posicionar per davant d'Ignacio Martínez i Ulysse du Carroil muntant a PDC Forever FE. Benjamin Fonce es va classificar tercer muntant a Cronus.

La prova d'1,20 m va ser per Marçal Piró i Kiar hdb 20 88, deixant la segona i tercera plaça per Aysel Martínez amb Drako i Cristina García-Lluís muntant a Wallas, respectivament.

La tercera i última jornada del CSN2 *, disputat al llarg de el cap de setmana amb la participació de gairebé tres-cents binomis, va començar amb la prova d'1,10 -dos fases especial- i triomf d'Alejandro Vilches muntant a Scooby.

La competició, que va significar el retorn dels concursos hípics al RCPB després de quatre mesos d'obligat aturada a causa de la pandèmia del COVID-19, va començar el divendres amb un destacat triomf d'Elisabeth Goyoaga amb Island Temptation van't Zand. Marçal Piró amb Triballe es va imposar en la prova d'1,20 m, mentre Martina Egea i Ilette M no van tenir rival a la prova d'1,10 m.

Daniel Martínez Ricart va ser el millor de la prova d'1,30 m dissabte, que va superar als seus cinquanta-cinc contrincants amb Go mi Dream.

Al petit gran premi va despuntar Sira Martínez amb es magnífica Hanna van het Lmbroeck i la jove Lia de Ulacia es va imposar amb Charnini a la petita.

La competició es reprendrà al Reial Club de Polo de Barcelona a partir de divendres que ve amb un segon CSN2 *.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI