Va finalitzar el XX aniversari de la Ruta de la Cerdanya

  • Published in

Ruta 5Alfons Roquet i "Con Artist" van guanyar el Gran Premi del CSN****, disputat diumenge al Club Hípic Cerdanya, últim concurs de la Ruta 2020.

La segona posició va ser per Laura Roquet muntant a "Richie Z" i Blai Capdevila amb "Bambino de Thurgis" va finalitzar tercer. En la prova gran del primer dia la victòria va ser per Inma Roquet Autonell amb "Ivea del Maset" seguida de Gonzalo de Almeida amb "Zirco” i Carlos Català amb  “Clarico", segon i tercer respectivament.

Una dues fases especial va ser la prova d'1,35 de dissabte que van guanyar Sophie Schwarch i "Doha Semilly", mentre que diumenge disputada sota barem A amb cronòmetre la guanyadora va ser Inma Roquet amb "Poison". En la prova d'1,30 victòries d'Ester Roquet amb "Quity del Duero" i Cecilia Menendez-Abascal amb "Grandeto" diumenge i dissabte respectivament.

Ester Roquet amb "Coco van Overis Z" va guanyar dissabte 1,20 i Gonzalo de Almeida amb "Isna 06" feia el mateix diumenge. Pel que fa als cavalls joves destacar al CDE "Cortesano" de Blai Capdevila que va ser el guanyador de la seva prova en les dues jornades

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI