Adaptació dels reglaments dels Campionats d'Espanya de Menors de Salts

  • Published in

Monica Ros con Utopie les HautsCom a conseqüència a les circumstàncies sanitàries, el Campionat d'Espanya de Menors de Salt que estava previst per a la Setmana Santa ha hagut de ser ajornat del 9 al 12 d'octubre.

Ja que el campionat tindrà un dia menys que els previstos inicialment, les inspeccions veterinàries de totes les categories, tindran lloc durant el matí de divendres 9 d'octubre, autoritzant a que en la mateixa puguin ser presentats els cavalls per mossos o professors. El mateix divendres a la tarda se celebraran les proves de presa de contacte que no seran obligatòries i l'horari serà publicat en el seu moment.

Continuen en vigor totes les disposicions comunes a totes les categories de menors recollides en el Reglament dels Campionats de Salts Absolut, Joves Genets i Menors, així com les recollides en el Capítol I del reglament: Disposicions comunes a totes les categories, punts de l' 1 a l'11 Amb l'excepció de el model de desenvolupament del campionat (previst inicialment per a 5 dies).

Pel que fa a la normativa per a les proves qualificatives de les diferents categories, el contingut ha estat modificat i podeu consultar-ho a continuació:

Reglaments Campionats Espanya Menors Salts (actualització 4 agost)

Reglaments Campionats Espanya Menors Salts Resum (actualització 4 agost)

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI