Gonzalo de Almeida va guanyar el Gran Premi del CSN2 * al RCPB

  • Published in

Gonzalo de Almeida con Valou1El genet d'origen portuguès, establert a Barcelona, ​​va ser el gran triomfador de l'última jornada del CSN2 * disputat a la pista olímpica a l'imposar-se amb Valou al Gran Premi.

De Almeida, penúltim a sortir a el desempat què van accedir vuit binomis, va desbancar amb un magnífic recorregut sense penalització a Blai Capdevila amb Bambino de Thurgis que liderava fins llavors la classificació provisional amb un enderroc. Alejandro Vilches, també del Polo, muntant a Honduras vd Dwerse Hagen, últim a sortir a pista, va quedar segon a tan sols dinou centèsimes de Almeida amb un altre excel·lent recorregut sense falta.

A la prova d'1,30 m, un barem A amb cronòmetre, va guanyar Aurea Heras muntant a Kers de Balwill. Gonzalo Mas-Bega de Zuloaga va quedar segon amb Ckinte Flush du Chene i Sergi Segura, muntant a Icenta del Maset, va ser tercer.

Joaquín Coloma amb Hacha de Ibio va ser el millor en 1,20, també disputada pel barem A amb cronòmetre, seguit per Imma Roquet i Indtrettas del Maset i Maria Gené amb Cenote Belle 3 Z, que van quedar segona i tercera, respectivament.

En la prova petita la guanyadora va ser Mathilde Neu amb Fantosca HBC. Alessandra Cortegiani va quedar segona, muntant a Fouki de Cerdanya, i Joan Nordfeldt va ser tercera amb Archie.

Poc abans del lliurament de premis del Gran Premi l'organització del CSN2 * va dedicar un minut de silenci en memòria del genet del RCPB, Carlos Català, recentment mort.

El concurs va començar el divendres amb el destacat triomf en la gran de Blai Capdevila muntant a Bambino de Thurgis, guanyador també la prova més important de dissabte. Gonzalo de Almeida, que ja apuntava maneres, es va classificar primer amb Ralmonstroso en la prova d'1,20 i Elisabeth Goyoaga es va imposar amb Jet set de Valt a la petita.

En el Petit Gran Premi, l'amazona de l'Polo, Ester Roquet amb Quity del Duero va ser la més ràpida en el desempat i Oliver Singleton amb Mianbreaker va ser el guanyador de la primera prova del dia sobre 1,10, dues fases especial.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI