França va regnar en el CSI2* del RCPB

  • Published in

Wilfrid Prud con Une SauterelleEls genets gals es van imposar en set de les nou competicions de el Concurs de Salts Internacional 2 *, primer de la tradicional Ruta de Nadal, que es va disputar aquest cap de setmana a les instal·lacions olímpiques de Reial Club de Polo de Barcelona.

La guinda la va posar en el Gran Premi, Wilfrid Prud amb Une Sauterelle, imposant-se en el desempat -al qual només van accedir dos binomis- a l'amazona de Madagascar, Vanessa Norblin, muntant a Tendir Bride. L'espanyol Jesús Garmendia, amb un punt de penalització per temps en el recorregut inicial, va quedar tercer a lloms de Valut Dos.

Arnaud Fontenelle va ser el millor de la prova de 1,35 especial en dues fases. Amb Caiffa de Gree el genet gal es va imposar els setanta-vuit participants, seguit pel seu compatriota Lucas Fournier muntant a Une Inconnu d’Or. L'espanyol Iván Serrano va quedar tercer amb Vanina de Pience.

En la prova petita, disputada pel barem A, primera competició de la tercera jornada, els francesos van tornar a copar les primeres places. Lucas Fournier amb Fania va encapçalar la classificació seguit per Arnaud Fontenelle, en aquesta ocasió amb Dormane de Briere i Kenneth Favre muntant a Uzul du Moulin.

La competició que va comptar amb la participació de genets procedents de dotze nacions, va arrencar el divendres amb un ple francès. Wilfrid Prud muntant a Une Sauterelle s'estrenava guanyant la gran, Lucas Fournier amb Une Iconnu d’Or va ser el millor de la prova de 1,35 m i Kenneth Favre i Uzul de Moulin es van imposar en la prova petita.

El concurs, que es va disputar a porta tancada i només va permetre l'accés al recinte hípic a les persones degudament acreditades, complint amb la norma establerta per les autoritats sanitàries, va prosseguir el dissabte amb dues victòries espanyoles. En el Petit Gran Premi es va imposar l'actual campiona d'Espanya, Ibone Ibáñez, muntant al seu excepcional Bambino d’Assemont. La jove amazona basca va batre als dotze contrincants que van accedir a la segona pispa de la prova. En la gran el guanyador va ser el genet establert a Cantàbria, Iván Serrano amb Vanina de Pience. Arnaud Fontenelle de França muntant a Caiffa de Gree va ser el més ràpid sense penalització en la prova petita.

La Ruta de Nadal prosseguirà la setmana vinent amb el segon CSI2*.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI