Wilfrid Prud, guanyador del Gran Premi del Polo

  • Published in

Prud con Une SauterelleEl francès Wilfrid Prud, muntant a Uneix Sautarelle, va ser el millor en el Gran Premi, prova més important del CSI2*, segon de la Ruta de Nadal, que es va disputar al llarg de el cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona .

El genet gal, que ja es va proclamar vencedor de la prova reina el cap de setmana, va realitzar el recorregut més ràpid, sense falta, en el desempat a què van accedir sis binomis. El seu compatriota Olivier Robert va ser segon, seguit per la jove amazona espanyola, subcampiona d'Espanya Juvenils 1 *, Natàlia Ramírez Gálvez, muntant a Macau.

Kevin González de Zárate va ser el millor en la prova d'1,35 m, dues fases especial, muntant a Urbain des Grezils, seguit per Kristaps Neretnieks de Lituània amb Centurio. El genet olímpic brasiler, Pedro Veniss, va quedar tercer amb Balada de Colors.

La tercera i última jornada del CSI2 * va començar amb el triomf de Glòria Checa Torres que no va tenir rival a la prova d'1,25 m, un barem A amb cronòmetre. L'amazona eivissenca amb T'es Ok Minotais va ser la millor dels noranta-tres binomis participants, deixant la segona plaça per al francès Arnaud Fontenelle muntant a Dormane de Brière. Un altre espanyol, Diego González Dolz, va ser tercer amb Coco Strona.

La competició internacional va començar el divendres amb el triomf en la gran, prova en dues fases, del genet olímpic del Brasil, Pedro Veniss, muntant a Balada de Colors.

En 1,35 m,  barem A amb cronòmetre, va guanyar el francès Jean Alexandre Legras amb Balencicaga du Gandy i la victòria espanyola arribo a la prova petita amb Kevin González de Zárate muntant a Cuautla LS.

Dissabte ja va despuntar especialment la jove Natalia Ramírez Gálvez. En aquesta ocasió a lloms d’Aw Vivika va ser la més ràpida en el desempat del Petit Gran Premi a què van accedir 8 binomis.

La gran, un barem A amb cronòmetre, va ser pel genet de Letònia, Kristaps Neretnieks muntant a J'Ador van't Voortveld, mentre que el francès, Arnaud Fontenelle, va dominar la prova d'1,25 de velocitat i manejabilitat, amb Dormane de Brière.

A causa de l'actual situació sanitària, i complint amb la normativa establerta, el concurs es va disputar a porta tancada i tan sols van poder accedir a recinte hípic les persones degudament acreditades.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI